Sadece ŞİİR’in 10. sayısı çıktı

Ekim 4, 2022

Sadece ŞİİR’in 10. sayısı çıktı

Mevsimlik şiir dergisi Sadece ŞİİR onuncu sayısıyla raflardaki yerini aldı.

Tanıtım bülteninden:

Bu sayıda yer alan şairler harf sırasıyla şöyle: Arzu Karadağ, Ataol Behramoğlu, Bahtiyar Kaymak, Cengiz Sinan Çelik, Cihan Oğuz, Dilek Bilge, Dilek Değerli, Duygu Bahar, Efe Duyan, Elif  Sofya, Enver Ali Akova, Erkan Kara, Erkan Karakiraz, Eylem Te, Fatih Erdem Kavak, Hasan Ege Karanfil, Hatice Ç. Yılmaz, Hicran Aslan, Hüseyin Sönmez, İnanç İş, İsmail Kurağ, Kadir Aydemir, Kemal Doğan, Mahir Özkan, Mazlum Çetinkaya, Muhammed Münzevi, Murat Saldıray, Nergihan Yeşilyurt, Neşe Yaşın, Nurullah Kuzu, Oğuzhan Gündüz, Ömer Yücedal, Onur Köybaşı, Osman Çakan, Osman Genç, Oya Uysal, Pınar Doğu, Raşit Ulaş, Selahattin Yolgiden, Serhat Uyurkulak, Zafer Şenocak ve Zeki Altın. 

Betül Dünder ile Serkan Türk, M. İnan Filiz ile Hakan R. Temiz söyleşti.

Zeynep Arkan “Şiir Bana Ne Yaptı?”, Ayşegül Tözeren ise “Şairin Oyunu” başlıklı yazısıyla derginin dikkat çekenlerinden.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

sadece ŞİİR’in 10. sayısının kapağı Figen Yeşilpınar imzalı.

Dergi saygı bölümünde Hulki Aktunç’u bir şiiriyle selamlıyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (4 Ekim 2022)

Yorum yapın