“Küllü ve Tüylü” serisi “Ormandaki Periler” ile devam ediyor

Haziran 6, 2023

“Küllü ve Tüylü” serisi “Ormandaki Periler” ile devam ediyor

Lindsey Kelk’in yazdığı, Pippa Curnick’in resimlediği “Küllü ve Tüylü” serisinin ikinci kitabı “Ormandaki Periler” Dinozor Genç etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kitap okumayı “havalı” bulan ve ne okuyacağını kendi seçen ilk gençliğin kitaplığı Dinozor Genç’in, alternatif bir Külkedisi hikâyesi anlatan eğlenceli serisi Küllü ve Tüylü’nün ikinci kitabı Ormandaki Periler çıktı! Çoksatan İngiliz yazar Lindsey Kelk’in kaleme aldığı, Pippa Curnick’in karakteristik çizimleriyle hayat verdiği Küllü ve Tüylü serisi, bir peri kızı hikâyesi olarak başlasa da büyülerini kontrol edemediği için saraydan kovulan Küllü’nün eğlenceli maceralarıyla git gide “zıpır” bir hâl alıyor.

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç, gençlerin okuma sevgisini artıracak kitapları yayımlamaya devam ediyor. Dinozor Genç, anlattığı alternatif ve eğlenceli Külkedisi hikâyesiyle tüm dünyada büyük ilgi gören Küllü ve Tüylü serisinin ilk kitabı Gece Yarısı Sihri’nden sonra serinin ikinci kitabı Ormandaki Periler’i de Türkiye’deki okurlarla buluşturdu. 

Küllü ve Tüylü / Gece Yarısı Sihri

SİHİRLİ BİR KIZ. KONUŞAN BİR KÖPEK. PARTİ BAŞLASIN… 

Küllü, bencil üvey kız kardeşleri ve kaba üvey annesiyle SIKICI bir hayat yaşarken dilekleri sihirli bir şekilde gerçekleşir. Ancak bunun bir sürpriz olduğunu söylemek son derece hafif kalır. Çok geçmeden Küllü kendini kralın sarayındaki BÜYÜLEYİCİ baloya giderken bulur. Fakat onun iyilik perisi Brian, pek güvenilir DEĞİL gibidir ve Küllü de sihir konusunda pek iyi DEĞİLDİR. Artık Küllü’nün hayatında sıkıcılıktan eser yok, her şey TAMAMEN KARGAŞA!

Küllü ve Tüylü / Ormandaki Periler

SİHİRLİ BİR KIZ. KONUŞAN BİR KÖPEK. HANSEL İLE FİRARDA… 

Küllü birazcık sihir yaptığı için herkes onun bir CADI olduğunu düşünür. Bu macerada Küllü ve KONUŞAN köpeği Tüylü’nün FİŞEK GİBİ kaçtığına şahit oluyoruz. Bu kaçışa GERÇEK bir cadının zencefilli çörek evinden biraz YEDİĞİ için cadıdan KAÇMAK zorunda kalan Hansel de katılıyor. PERİLER ÜLKESİNE ulaşıp Küllü’nün annesini bulabilirlerse, belki de hepsi güvende olacaktır ya da sonları TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI!

Lindsey Kelk’in yazdığı, Pippa Curnick’in resimlediği Küllü ve Tüylü serisinin kitapları, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için: ayrintiyayingrubu.com/dinozor-genc

instagram.com/dinozorgenc

twitter.com/DinozorGenc

edebiyathaber.net (6 Haziran 2023)

Yorum yapın