Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’un konuğu Karin Karakaşlı

Ocak 25, 2022

Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’un konuğu Karin Karakaşlı

“Hayatımız Kitap” söyleşileri kapsamında 27 Şubat Pazar saat 15.00’te Müze Gazhane’de Mehmet Erkurt’un konuğu Karin Karakaşlı olacak.

Söyleşide Karakaşlı, yazma serüvenini ve Ay Denizle Buluşunca’yla başlayan çocuk ve gençlik edebiyatı yolculuğunu Hayatımız Kitap’ta Mehmet Erkurt’a anlatacak.

Pandemi döneminde Türkiye Yayıncılar Birliği’nin çevrimiçinde yayıncıları ve yazarları bir araya getirdiği programı “Hayatımız Kitap”, bu defa fiziki olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş.’nin ev sahipliğinde başladı. Hayatımız Kitap, odağında kitap olan söyleşilerde birbirinden değerli isimleri, hem yetişkinlere yönelik hem de çocuklara yönelik iki ayrı programda kitapseverlerle buluşturacak.
 
Programın yetişkin okurlara yönelik tarafında moderatörlüğünü yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci-yazar Sibel Oral dönüşümlü olarak yürütecekler. Söyleşiler, konuk yazarların katılımıyla Kadıköy’deki İstanbul Kitapçısı’nda gerçekleşecek. Hayatımız Kitap kapsamında ilk kez gerçekleştirilecek çocuk edebiyatı etkinlikleri ise editör Mehmet Erkurt’un moderatörlüğünde ve yazarların katılımıyla Müze Gazhane’de düzenlenecek.
 
edebiyathaber.net (25 Şubat 2022)

Yorum yapın