Deniz Yüce Başarır’ın konuğu Judith Malika Liberman

Nisan 9, 2021

Deniz Yüce Başarır’ın konuğu Judith Malika Liberman

Deniz Yüce Başarır, storytel.tr sponsorluğunda hazırladığı podcast serisi “Ben Okurum”un yeni bölümünde masal anlatıcısı ve yazar konuğu Judith Malika Liberman’ı ağırlıyor.

İkili, renkli ve ilginç sohbetlerinin odağına psikolog Bruno Bettelheim’ın Masalların Büyüsü adlı kitabını alırken Liberman, masalların özellikle çocuk algısında ve gelişiminde ne kadar önemli bir rol oynadığını etkileyici örneklerle anlatıyor.

Masalların ele aldığı konuların, zannedilenden çok daha derin olduğunu ifade eden Liberman “Hikâyenin içinde çok zor ve karanlık noktalar olabilir ama günün sonunda o karanlıktan çıkacağını bilirsen, umut bu işte. Masallar bunu aşılıyor.” diyerek önemli bir noktaya değiniyor. Dünyadaki ciddi sorunlara çözüm üretebilmek için hayal gücü çok güçlü bir nesil yetiştirmek gerektiğinin altını çizen Liberman “O yüzden çok masal anlatmalıyız çocuklarımıza.” diyor.

“BEN OKURUM” PODCAST’İNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ SPOTIFY’DAN DİNLEMEK İÇİN: https://open.spotify.com/show/0SZz7WnzucyNr4APHtDwEM

“BEN OKURUM” PODCAST’İNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ APPLE PODCASTS’TEN DİNLEMEK İÇİN: https://podcasts.apple.com/tr/podcast/ben-okurum/id1498214017

“BEN OKURUM” PODCAST’İNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ STORYTEL’DEN DİNLEMEK İÇİN: https://www.storytel.com/tr/tr/ara-BEN+OKURUM

edebiyathaber. net (9 Nisan 2021)

Yorum yapın