Colleen Hoover’ın “Bizimle Başladı” romanıyla aşka ikinci bir şans

Şubat 27, 2023

Colleen Hoover’ın “Bizimle Başladı” romanıyla aşka ikinci bir şans

Colleen Hoover’ın “Bizimle Başladı” adlı romanı, Nil Bosna çevirisiyle Epsilon Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

New York Times çoksatanlar listesinin yıldızlarından Colleen Hoover, sinemaya uyarlanan Bizimle Başladı Bizimle Bitti romanına devam ediyor: Bizimle Başladı raflarda yerini aldı! 

Hoover, Bizimle Başladı’da Lily’le Atlas’a bir şans daha vererek gençlik ateşini yeniden alevlendirmek istiyor. İki ana karakterinin bakış açıları arasında geçiş yapan roman bir yandan Atlas’ın geçmişi hakkında daha fazla şeyi açığa çıkarıyor, öte yandan da gerçek aşk için ikinci bir şansı kucaklayan Lily’nin izini sürüyor.

Lily ve Atlas, beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya geldikten sonra birbirlerini ve yaşadıkları her şeyi düşünmeden edemezler. Ancak aralarındaki yakınlık göründüğü kadar basit olmayabilir. Lily kızının iyiliğini ve Ryle’ın Atlas’la olası bir ilişkiye vereceği tepkiyi göz önünde bulundurmak zorundadır.

COLLEEN HOOVER HAKKINDA

Colleen Hoover, Çarpılma serisi, Umutsuz serisi, Belki Bir Gün serisi, Çirkin Aşk, İtiraf, 9 Kasım, Bizimle Başladı Bizimle Bitti kitaplarıyla New York Times’ın en çok satan yazarıdır. Ayrıca, her ay çeşitli hayır kurumlarını destekleyen yazarlar tarafından bağışlanan imzalı romanlar sunan bir kitapçı ve aylık abonelik hizmeti olan Bookworm Box’ın kurucusudur. Kocası ve üç oğluyla birlikte Teksas’ta yaşamaktadır. 

Bilgi için: epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

edebiyathaber.net (27 Şubat 2023)

Yorum yapın