Yeni nesil öykü dergisi Hişt! Hişt! 5. sayısını yayımladı

Ekim 28, 2020

Yeni nesil öykü dergisi Hişt! Hişt! 5. sayısını yayımladı

“Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla yayın yapan yeni nesil öykü dergisi Hişt! Hişt! beşinci sayısını yayımladı.

“Öykülerle örülü bir dünya” sloganıyla Mayıs 2020’de yayın hayatına “Merhaba” diyen yeni nesil öykü dergisi ‘Hişt! Hişt!’ yayımladığı beşinci sayısıyla yine pek çok öykü ve öykücü tanıştırdı okurlarına.

Bu ayın açılışını, Adana Tabip Odası Sinema Atölyesi tarafından sağlık çalışanlarına yönelik şiddete farkındalık oluşturmak için çekilmiş, Komaisimli kısa film ile yaptı dergi. Ardından Aynur Eğitmen’in baba, çocuk, oyun üçgeninde kurguladığı Oyunbozan Baba isimli öyküsü yer aldı. Müjde Paralı Van Gorp, kadının gözünden anlattığı tükenmiş bir evliliği, artık küf tutmuş çarşaf ile yansıttı okura:Çarşaf Kuşları

İlkay Çelik’in Sandık isimli öyküsüyle yer aldığı bu sayının küçürek öyküleri ise Ahmet Rıfat İlhan’ın Adam ve İsmail Yurt’un Gece öyküleri.

Bu öykülerin yanı sıra sitede okunmayı bekleyen ve oldukça merak uyandıran fantastik, gerçeküstü, post modern ve daha pek çok türde öykü var.

İçeriklere internet üzerinden ücretsiz ulaşabilir, derginin sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni sayılardan ve öykülerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca internet sitesi üzerinden dergiye öyküler eklemek mümkün. Eklenen öyküler, inceleme sonrası uygun görüldüğü takdirde yayın programına alınıyor.

Hişt! Hişt! – Öykü
İnternet Sitesi: https://histhist.com/
Twitter: @histhistcom
Instagram: @histhistcom

edebiyathaber.net (28 Ekim 2020)

Yorum yapın