“Yaz Sıcağında Bir Esinti: Suat Derviş” podcast serisi başlıyor

Ağustos 1, 2022

“Yaz Sıcağında Bir Esinti: Suat Derviş” podcast serisi başlıyor

Sanat Kritik, Seval Şahin ve Serdar Soydan’ın editörlüğünde hazırlanan “Yaz Sıcağında Bir Esinti: Suat Derviş” podcast serisini 1 Ağustos itibariyle her gün dinleyicilerle buluşturuyor. 

Her yıl yaz aylarında önceden belirlenen bir yazar/şair odağında gerçekleştirilen “Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı podcast serisi aracılığıyla farklı disiplinlerden isimler bir araya getiriliyor, söz konusu ismin kendilerini hangi yönüyle ve nasıl etkilediği üzerinde duruluyor.

“Yaz Sıcağında Bir Esinti” başlıklı podcast serisinin ikincisi, 50. ölüm yıldönümü vesilesiyle Suat Derviş’e ayrıldı. Sanat Kritik ve İthaki Yayınları ortaklığıyla hayata geçen projeye bu yıl da tıpkı geçen yıl olduğu gibi farklı disiplin ve alanlardan farklı yazar, şair, sanatçı ve akademisyen katıldı. 

“Yaz Sıcağında Bir Esinti: Suat Derviş” podcast serisinin konuşmacıları arasında Liz Behmoaras, Fatmagül Berktay, Serpil Çakır, Yaprak Zihnioğlu, Nergis Ertürk, Yasemin Çongar, Feryal Saygılıgil, Duygu Çayırcıoğlu, Deniz Yüce Başarır, Menekşe Toprak, Didem Ardalı Büyükarman, Tevfika İkiz ve Seval Şahin gibi isimler yer alıyor.

“Yaz Sıcağında Bir Esinti: Suat Derviş” podcast serisini Sanat Kritik Spotify hesabı ve internet sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Sanat Kritik

http://sanatkritik.com/

Twitter: https://twitter.com/sanatkritik

Facebook: https://www.facebook.com/sanatkritikk/

Instagram: https://www.instagram.com/sanatkritik/

edebiyathaber.net (1 Ağustos 2022)

Yorum yapın