Polisiye edebiyata taze bir soluk getiren Deniz Gürsoy’un “Komiser Nazlı Polisiyeleri” hız kesmiyor

Temmuz 26, 2022

Polisiye edebiyata taze bir soluk getiren Deniz Gürsoy’un “Komiser Nazlı Polisiyeleri” hız kesmiyor

Deniz Gürsoy’un yazdığı “Komiser Nazlı Polisiyeleri”nin üçüncü kitabı Son İntikam Oğlak Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Komiser Nazlı, bu macerasında cinayete kurban gitmiş bir profesörün gizemli ölümünü aydınlatmaya çalışırken, el yazması bir kitabın peşine düşüyor. KARE teşkilatında hızla yükselen komiser, bir yandan eski bir tarikatla karşı karşıya gelirken, diğer yandan alacağı son intikama hazırlanıyor…

Babasını katletmiş olan eski anarşist, yeni iş adamı Bedir’den intikamını almış ve onu tek kurşunla eşek cennetine göndermişti. O eylem ilk intikamıydı. Sonra ikinci İntikamını almıştı. Kendisini vaktiyle Diyarbakır’daki Yetiştirme yurdunda seks kölesi olarak kullanmış Sarı Salim’i de tek kurşunla öteki dünyaya göndermişti. Şimdi sıra abisine gelmişti. Evet öz abisine. Bu da onun son intikamı olacaktı.

Oğlak Yayınları, polisiye edebiyata taze bir soluk getiren Deniz Gürsoy’un, “Komiser Nazlı Polisiyeleri”nin hız kesmeyen üçüncü kitabı, Son İntikam’ı yayımlamaktan gurur duyar.

Yazar hakkında

1949 yılında İstanbul’da doğdu. 1968’de Robert Academy’yi, 1972’de Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. Çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.

1987’de STFA grubunda, Hizmet ve İşletmecilik AŞ’de Genel Müdürlük görevine getirildi. 1992’den, emekliye ayrıldığı 2007 yılına kadar Sofra Yemek ve Üretim ve Hizmet AŞ’de Genel Müdür olarak çalıştı.

Deniz Gürsoy, Oğlak/Yemek dizisindeki yeme içme kültürüyle ilgili “Tiridine, Tiridine, Suyuna da Bandım…”, Baharat ve Güç, Çilingir Sofrasında Rakı, Çilingir Sofrasında Rakı Mezeleri, Demlikten Süzülen Kültür Çay, Aşkın İlacı Çikolata, Midenin Cilası Çorba, Yöresel Mutfağımız, gibi çoksatan kitapları ile Tespih, Parmak Uçlarındaki Huzur, Bir Nefes Keyif, Nargile ve Puro, Mavi Dumandaki Lezzet adlı kitaplarının yanı sıra yemek sanayiine yönelik Yemek ve Yemekçiliğin Evrimi ve Toplu Yemek Üretimi gibi kitapları ve Maceraperest Kitaplar’dan çıkan İlk İntikam / Komiser Nazlı Polisiyeleri adlı kitabıyla da tanınıyor.

edebiyathaber.net (26 Temmuz 2022)

Yorum yapın