Netflix’te Mayıs ayında neler var?

Nisan 25, 2022

Netflix’te Mayıs ayında neler var?

Netflix Türkiye, Mayıs ayında da izleyicileri pek çok orijinal ve lisanslı içerikle buluşturmaya hazırlanıyor. İşte, Netflix’in Mayıs ayı içerikleri:

NETFLIX DİZİLERİ

Erşan Kuneri (13/05/2022)

Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvar.

Stranger Things 4 – Kısım I (27/05/2022)

Bahar tatili sırasında Hawkins’e geri dönen karanlık; yepyeni korkuları, rahatsız edici hatıraları ve savaş tehlikesini beraberinde getirir.

Love, Death & Robots: 3. Cilt (20/05/2022)  

Tim Miller ve David Fincher’ın Emmy ödüllü animasyon antolojisinin üçüncü cildi tekinsiz dünyaları, şiddet dolu hazları ve sapkın dürtüleri ekrana taşıyor.

Clark (05/05/2022) 

Bill Skarsgård’ın başrolünde yer aldığı bu dizi, Stokholm sendromu teriminin doğmasına yol açan sıra dışı suçlu Clark Olofsson’un inanılmaz öyküsünü konu ediniyor.

Güneşin Karanlığında (13/05/2022)

Michael Connelly’nin çok satan roman serisinden uyarlanan bu dizide gelenek karşıtı bir idealist, hukuk bürosunu Lincoln marka arabasının arka koltuğunda işletir.

The Pentaverate (05/05/2022)

Yüzyıllar boyu dünyadaki olaylara yön veren gizli bir topluluk, bir tehditle yüz yüze gelir. Bir muhabir, onları ve dünyayı kurtarabilecek mi?

Workin’ Moms: 6. Sezon (10/05/2022)

İş-hayat dengesi de neymiş? Kate, Anne, Jenny, Sloane ve Val; hem ofiste hem de evde büyük sorunlarla uğraşırken hep fazla mesai yapıyor.

Who Killed Sara?: 3. Sezon (18/05/2022)

Dizinin son sezonunda düşmanlar müttefik hâline gelir ve gerçek nihayet ortaya çıkarken Álex, Sara’ya ne olduğunu bulmayı kafasına koyar.

NETFLIX FİLMLERİ

Yolun Açık Olsun (23/05/2022)

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik.

Zoraki İkili (06/05/2022) 

On yıl sonra tekrar bir araya gelmek zorunda kalan iki uyumsuz polis, bir Fransız kasabasında işlenen cinayeti araştırır.

Liseye Dönüş (13/05/2022)

Bir amigo gösterisinde yaşanan kaza sonucu 20 yıllık komaya giren bir kadın, gözlerini 37 yaşında açar ve lise mezuniyet balosunun kraliçesi olma hayalini gerçekleştirmek ister.

Marmaduke (06/05/2022)

Kocaman bir yüreğe sahip olan ama başı bir türlü dertten kurtulmayan pasaklı ve yaramaz Marmaduke, köpek şovu dünyasında öne çıkmak için canla başla çalışır.

NETFLIX BELGESELLERİ

Nefesini Tut: Buz Dalışı (03/05/2022) 

Bu belgeselde, buz altında tek nefeste katettiği mesafeyle dünya rekorunu kırmaya çalışan serbest dalgıç Johanna Nordblad’ın hikayesine tanık olacaksınız.

Erime: Nükleer Felaketin Eşiği (04/05/2022)

Pensilvanya’nın Three Mile Adası’nda bulunan nükleer santralindeki kazanın tanıkları; olay öncesi ve sonrası yaşananları ve kazanın etkilerini mercek altına alıyor.

Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü (19/05/2022)

Hoşumuza gitse de gitmese de devlet hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Adam Conover ise bu kurumun zaferlerini, yenilgilerini ve onu nasıl değiştirebileceğimizi sorguluyor.

NETFLIX ÇOCUK & AİLE

Patron Bebek: Beşiğe Dönüş (19/05/2022)

Patron Bebek 2: Aile Şirketi kaldığı yerden devam ederken, Ted Templeton Jr. yeniden Patron Bebek’e dönüşmek için Tina’nın sihirli mamasını kullanır.

My Little Pony: Bir İz Bırak (26/05/2022)

Kristallerin gücünün azaldığını fark eden Zipp, bu durumun nedenini anlamak için bir göreve çıkar.

Octonautlar: Kara Operasyonu: 2. Sezon (02/05/2022)

Heyecan verici görevlerle dünyayı dolaşan Kaptan Barnacles, Kwazii ve diğer üyeler, yeni ortamlar keşfedip daha fazla canlıyı koruma altına alır.

LİSANSLI İÇERİKLER

Karanlık Kız (17/05/2022)

Bir kadının sakin deniz tatili, yakınlardaki bir villada kalan genç bir anneye olan saplantısı yüzünden eski hatıraları canlandığında rahatsız edici bir hal alır.

Mincemeat Operasyonu (26/05/2022)

Gerçek bir öyküden uyarlanan Mincemeat Operasyonu, iki İngiliz istihbaratçının Nazileri kandırmak ve 2. Dünya Savaşı’nın seyrini değiştirmek için yaptığı sıra dışı planı konu alıyor.

KALDIĞIN YERDEN

Yerlisiyle, yabancısıyla çok sevdiğin Netflix dizilerinin, filmlerinin dünyasını hiç böyle duymamıştınız. Netflix Türkiye’nin podcast serisi “Kaldığın Yerden” tüm audio platformlarda ve Netflix Türkiye YouTube kanalında.

Netflix’te Şimdi Ne Moda?

Film, dizi ve belgesellerdeki kostüm seçimlerden, moda tasarımcılarının akılda kalan hikayelerine kadar moda dünyasının nabzı, ”Kaldığın Yerden”de tutuluyor. Bu bölümün konukları Netflix yapımı Yarına Tek Bilet ve Atiye’nin kostüm tasarımcısı / stylist Mahizer Aytaş ve ”Bugün Neler İzledim?” ile filmlerin ve dizilerin nabzını tutan Deniz Tokgöz.

Yeni Başlayanlar için “Sen Yaşamaya Bak’’

Sen Yaşamaya Bak filminde başrolleri paylaşan Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’dan filme dair keyifli bir sohbet sizleri bekliyor.

Zaman Yolcuları: Pera Palas’ta Gece Yarısı

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Engin Hepileri ve Yasemin Szawlowski ile geçmişte bir yolculuğa çıkıyoruz.

İlham Veren Spor Hikayeleri

Spor yazarı Merve Toy ve FIA Formula 2’ye giden ilk Türk yarış pilotu Cem Bölükbaşı, filmlere ve dizilere ilham olan spor hikâyelerine yakından bakıyor.

Çok Tutan Aşk Taktikleri

Aşk taktikleri, stalkerlık, kıskançlık ve Sevgililer Günü klişeleri… Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, başrollerinde yer aldıkları Aşk Taktikleri filmini masaya yatırıyor.

Söz & Müzik: Kulüp

Kulüp dizisinin müziklerinin arkasındaki isimlerden Kenan Doğulu ve Ender Akay, o şarkıları seslendiren Selim Songür’ü canlandıran Salih Bademci ile bir araya geliyor ve hikayeyi bir de müzikleri üzerinden anlatıyorlar.

Yönetmen Koltuğunda: Mehmet Ada Öztekin

Kült filmlerin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, Yönetmen Koltuğunda. Ünlü yönetmen, bu bölümde bilinmeyen yönleriyle birlikte ilham verici yönetmenlik yolculuğunu anlatıyor.

Rivyalı Olmayan Giremez!

The Witcher hayranları ve sevilen Twitch yayıncıları Ninsu Kahraman ve Batuhan Bozkan, bizleri Kıta’ya doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Vesemir’den Kaer Morhen’e, Jaskier’den Ciri’ye uzanan fantastik bir sohbet gerçekleştiriyor.

Âlâsı Var

Melikşah Altuntaş ve Meriç Aral, 2021 yılının akılda kalıcı Netflix yapımlarını listeliyor ve 2022’nin merakla beklenen yeni yapımları konuşuyor.

Çizgi Romandan Ekrana

Sweet Tooth, The Sandman, The Umbrella Academy ve daha nicesi… Çizgi romandan ekrana uyarlanan yapımlar, “Kaldığın Yerden”de. Çizgi roman çizeri Berat Pekmezci’nin konuk olduğu bu bölümde çizgi roman uyarlamalarıyla ilgili yepyeni detayları keşfedin.

Kore’den Sevgilerle

K-drama dünyasına yakından bakmaya ne dersiniz? “Kaldığın Yerden”, bu bölümde K-dramalarının önlenemez yükselişini masaya yatırıyor.

Netflix’in Kadınları: Atiye

Atiye ekibinin kadın kahramanlarından Beren Saat, Nuran Evren Şit ve Burcu Alptekin mikrofonu birbirine uzatıyor ve kendine dünya sahnesinde yer bulmuş bir kadın hikayemiz olan Atiye’nin yolculuğunu anlatıyor.

Aşk 101 Veda

“Kaldığın Yerden”, açılışını Aşk 101 ekibiyle yapıyor. Aşk 101 oyuncuları büyük final sonrası son kez bir araya geliyor ve hep birlikte hikayeye veda ediyor.

Kaynak: Ranini.tv (25 Nisan 2022)

Yorum yapın