Mükemmel, göründüğü kadar mükemmel olmayabilir mi?

Kasım 12, 2020

Mükemmel, göründüğü kadar mükemmel olmayabilir mi?

Helena Duggan’ın Mükemmel Diye Bir Yer adlı romanı, 10 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Herkesin kör olmamak için gözlük taktığı bir kasabada yaşamayı kim ister? Peki kim sürekli temiz, düzenli ve kusursuz derecede uslu olmayı seçer? Bunda eğlence nerede? Tam da bu yüzden, Violet mükemmelden başka bir şeyin olmadığı bu kasabaya taşınmayı hiç istemedi.

Çünkü hayatta kalmak için mükemmel olmalıydı ve bu kesinlikle çok sıkıcıydı. Ancak babasına bu tuhaf küçük kasabadaki garip bir sorunu çözmek için bir gözlükçünün alabileceği en iyi iş teklif edildiğinde yapacak bir şey kalmamıştı. Başından beri yeni evinden nefret eden Violet, her bakımdan çok temiz, insanların hepsinin çok arkadaş canlısı olduğu, her şeyin çok güzel göründüğü bu yerde tuhaf işler döndüğünü kısa sürede anladı- geceleri hep sesler duyuyor, annesi acayip davranıyor ve babası ortadan kayboluyordu. Üstüne üstlük gizemli Gözcüler çok ürpertici bir sır saklıyordu! Mükemmel, o kadar da mükemmel bir yer değildir belki…

İrlandalı grafik tasarımcı, illüstratör ve çocuk yazarı Helena Duggan’ın Mükemmel Diye Bir Yer kitabı, özellikle Roald Dahl, Neil Gaiman ve Tim Burton hayranları için mükemmel, ilginç, ürpertici ve unutulmaz bir macera.

edebiyathaber.net (12 Kasım 2020)

Yorum yapın