kitapcumhuriyeti.net internet sitesi yayın hayatına başladı!

Ekim 18, 2021

kitapcumhuriyeti.net internet sitesi yayın hayatına başladı!

Türkiye’nin dijital kitap platformu olan kitapcumhuriyeti.net, edebiyatımızın usta ismi Feridun Andaç’ın İzdüşümler & Yanılsamalar adlı kitabıyla yayın hayatına başladı. Bundan böyle okurlar Kitap Cumhuriyeti’nin yayımladığı tümü ücretsiz olan kitapları hem kitapcumhuriyeti.net hem edebiyathaber.net üzerinden cep telefonlarına ve bilgisayarlarına indirebilecekler.

Kitap hakkında

Gezinen bir bakışın, hissedilen duygunun izdüşümleri üzerine kurulu bir anlatı evreniyle buluşturuyor bizi Feridun Andaç.

Erotizmin söylensel yanıyla insan bilincinin duyumu, içte ve dışta yaşanan her bir gerçekliğin söz’e gelen imgeleri yepyeni söyleyişle karşımıza çıkıyor İzdüşümler & Yanılsamalar’da yer alan anlatılarda.

Yerin/mekânın insan ruhunun labirentlerindeki izleri ve yansıları buradaki anlatıların her birine siniyor.

Özgün bir bakışla yaşanmışlıklarla çıkılan düşsel yolculukların buluşma kavşağında yepyeni bir duyarlılık alanı açar anlatıcı. Oradaki sesi Türkçenin tınısını bize hissettiren yaşam renkleri olarak da alabiliriz.

Okudukça çoğalan bir bakışı resimleriyle taçlandıran usta sanatçı Gültekin Çizgen’in taşıdığı duyarlılık ise yaratılan dilin görsellikle buluşmasının bir nişanesi olarak alınmalı.

Kitaptan

“Sen özlenensin. Sesinle, teninle, ruhunla, bakışlarınla arzu haritasını çiziyorsun. Sakın şaşırma bu sözlere. Sözler ki; duygu dokunuşlarıdır. Gidip gidip dönüşleri anlatır bazen. İçsesin ibresi, arzunun dili olurlar. Kaçamayız ondan. Tenin ısısını hissetmek, saçlarının yeline durabilmek gibidir. Seni anlatır, seni getirir her bir çınıltı.”

Kitabı ücretsiz olarak okumak için >>>

edebiyathaber.net (18 Ekim 2021)

Yorum yapın