Kitap Cumhuriyeti 1 yaşında!

Ocak 5, 2022

Kitap Cumhuriyeti 1 yaşında!

Türkiye’nin dijital kitap platformu olan Kitap Cumhuriyeti birinci yılını geride bıraktı. Müge İplikçi, Tuğba Dedeoğlu Demir, Ömer Turan, Emrah Polat ve Feridun Andaç’ın Yayın Kurulu’nda olduğu Kitap Cumhuriyeti, geçtiğimiz yıl 10 kitap yayımladı. 2022 yılı içinde 20 kitap yayımlamayı planlayan Kitap Cumhuriyeti’nin yayımladığı kitaplar, ücretsiz olarak bilgisayarlara ve cep telefonlarına indirilebiliyor.

Kitap Cumhuriyeti hakkında her şey>>>

Süreç nasıl işliyor?

Yazar ve yazar adayları; Kitap Cumhuriyeti’ne başvurabilir, başvurular yayın kurulumuz tarafından titizlikle değerlendirilir. Yayımlanmasına karar verilen kitap için tüm süreçler uzman ekibimizce organize edilir. Yani düzelti, son okuma, kapak tasarım, tanıtım metni, iç tasarım hizmetlerinin tamamı sunulur. Gerekirse yazar, geliştirici editörlük hizmeti de alabilir. Yayıma hazır hale gelen kitaplar kitapcumhuriyeti.net ve edebiyathaber.net üzerinden ücretsiz, sınırsız ve süresiz olarak indirilebilir. Ayrıca Kitap Cumhuriyeti kitaplarının tanıtım ve duyuruları edebiyathaber.net sosyal medya hesapları üzerinden yapılır. 

[email protected] adresi üzerinden merak ettiğiniz konular hakkında bilgi edinmeniz mümkün. Unutmayın: “Kitaplar özgürlük ister!”

edebiyathaber.net (5 Ocak 2022)

Yorum yapın