Yazar adayları için dijital bir seçenek: Kitap Cumhuriyeti

Eylül 16, 2022

Yazar adayları için dijital bir seçenek: Kitap Cumhuriyeti

On ikinci kitabını yayımlayan Kitap Cumhuriyeti’ndeki tüm kitaplar dijital ve ücretsiz. Yayın Kurulu’nda Müge İplikçi, Ömer Turan, Tuğba Dedeoğlu Demir, Emrah Polat ve Feridun Andaç’ın bulunduğu Kitap Cumhuriyeti’ne [email protected] adresi üzerinden soru sorulabilir ve dosya gönderilebilir.

Yazar adayları için nitelikli bir seçenek olarak Kitap Cumhuriyeti

Döviz kurlarındaki artış ve yayınevlerinin kağıt temininde yaşadığı sorunlar, maalesef yayımlanan başlık sayısının azalması gibi bir sonuç doğurmakta; yani yazar adaylarının kitaplarını yayımlatmaları eskiye göre çok daha zor. Tam da bu noktada, dijital bir yayın olan Kitap Cumhuriyeti, nitelikli bir seçenek olarak yazar adaylarına gün yüzüne çıkma imkanı sunuyor. Ayrıca, kitabı yayımlanan yazarlar devasa edebiyat dünyasında kendilerini yalnız hissetmiyorlar; Kitap Cumhuriyeti’ni ve Edebiyat Haber’i her zaman yanlarında görüyorlar.  

Yazarlar için Kitap Cumhuriyeti hangi hizmetleri sunmakta?

Yazar ve yazar adayları; Kitap Cumhuriyeti’ne başvurabilir, başvurular yayın kurulumuz tarafından titizlikle değerlendirilir. Yayımlanmasına karar verilen kitap için tüm süreçler uzman ekibimizce organize edilir. Yani düzelti, son okuma, kapak tasarım, tanıtım metni, iç tasarım hizmetlerinin tamamı sunulur. Gerekirse yazar, geliştirici editörlük hizmeti de alabilir. Yayıma hazır hale gelen kitaplar kitapcumhuriyeti.net ve edebiyathaber.net üzerinden ücretsiz, sınırsız ve süresiz olarak indirilebilir. Ayrıca Kitap Cumhuriyeti kitaplarının tanıtım ve duyuruları edebiyathaber.net sosyal medya hesapları üzerinden de yapılır. 

Unutmayın: “Kitaplar özgürlük ister!”

edebiyathaber.net (16 Eylül 2022)

Yorum yapın