Barış Müstecaplıoğlu ile Hayallere Ulaşma Atölyesi 11 Ocak’ta başlıyor

Ocak 6, 2020

Barış Müstecaplıoğlu ile Hayallere Ulaşma Atölyesi 11 Ocak’ta başlıyor

Barış Müstecaplıoğlu ile Hayallere Ulaşma Atölyesi 11 Ocak’ta Ayrıntı Akademi’de başlıyor.

Tanıtım bülteninden

Hayaliniz bir roman yazmak mı? Kurumsal hayatta uluslararası bir kariyer yapmak mı? Kendi şirketinizi kurmak, yaratıcı bir buluş yapmak ya da yepyeni bir iş fikri yaratmak mı? Başarılı bir sporcu ya da sanatçı olmak mı? Henüz bu hayatta ne yapmak istediğinizden emin değilseniz, sizi gerçekten mutlu edecek hayalleri nasıl keşfedebilirsiniz? Bu atölyede bunu yapmanın yollarını ve nelere dikkat ederseniz başarı şansınızın artacağını bulacaksınız.

Yazar kimliğinin yanı sıra yirmi yılı aşkın süredir uluslararası şirketlerde yöneticilik yapan ve dünyanın pek çok ülkesinde eğitim veren Barış Müstecaplıoğlu’nun rehberliğinde, adım adım takip edebileceğiniz bir yol haritası kurgulayacaksınız. Tarihin en başarılı sanatçılarının ve iş insanlarının tecrübelerinden faydalanacaksınız.

  • Düşlerimizi gerçekleştirmek için hangi yönlerimizi geliştirmeliyiz?
  • Bizi hayalimize ulaştıracak yol haritasını nasıl hazırlayabiliriz?
  • Çok daha ileriye gitmemizi sağlayacak hayal ortaklarını nasıl buluruz?
  • İhtiyaç duyduğumuz “yaratıcı fikirleri” nasıl geliştiririz?
  • Düşlerimize kapı açacak insanları nasıl etkiler ve ikna ederiz?
  • Yoldaki riskleri nasıl öngörebiliriz ve bu risklerden nasıl korunabiliriz?
  • Başarısız olduğumuzda nasıl ayağa kalkarız?

Hayallere Ulaşma Atölyesi’nden, “kişisel hayalinize” göre tasarlayacağınız “kapsamlı bir yol haritası” ile ayrılacaksınız. Bu atölyede size yalan söylenmeyecek. Hayallere ulaşmanın garantisi yoktur. Ancak doğru adımları atarsanız, onlara ulaşma ihtimalinizi sizi şaşırtacak ölçüde artırabilirsiniz. Keyifli, sıra dışı ve ilham verici bir deneyim sizi bekliyor.

Atölyeye ilham veren kitap için detaylı bilgi :

www.hayallereulasmarehberi.com

Barış Müstecaplıoğlu hakkında

Barış Müstecaplıoğlu, 1977 yılında Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Boğaziçi Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği okuduktan sonra 1995 yılında İffet Esen Öykü ödülünü kazanmıştır. 2002-2004 yılları arasında Türkiye’nin ilk fantastik kurgu dizisi olan ve dört romandan oluşan Perg Efsanelerini kaleme almıştır.

Bugüne kadar 14 kitaba imza atan Müstecaplıoğlu’nun bilimkurgu türündeki son eseri Osmanlı Cadısı, bugün birçok kolejde ve üniversitede öğrencilere hayal güçlerini geliştirmek için okutulmaktadır.

Barış Müstecaplıoğlu’nun çeşitli eserleri bu zamana kadar İngilizce, Lehçe, Romence, Bulgarca, Arapça, Çince, Almanca, Sırpça ve Hintçe dillerine çevrilmiştir. Dünyanın pek çok ülkesinde edebiyat festivallerinde konuşmalar yapmıştır.

2012 yılında Fantazya ve Bilim Kurgu Sanatları Derneğinin kurucuları arasında yer alan Barış Müstecaplıoğlu yazarlığın yanı sıra 20 yıla yakın süredir uluslararası şirketlerde İnsan Kaynakları ve Eğitim alanında yöneticilik yapmaktadır.

2010-2016 yılları arasında Güney Kore’den Güney Afrika’ya, Moğolistan’dan İrlanda’ya kadar birçok ülkede TAV Akademi programları ile Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformundan ödül almıştır.

2019’da Divan Grubu bünyesinde gerçekleştirdiği Kültürel Dönüşüm projeleri, uluslar arası Brandon Hall Mükemmellik Ödüllerinde en üst seviye ödül olan Altın ödüle layık görülmüştür.

Barış Müstecaplıoğlu hakkında detaylı bilgi :  www.barismustecaplioglu.com 

Atölye Ücreti: 75 TL. (+KDV)

Detaylı Bilgi & Kayıt:

05323976587- 05324244904

edebiyathaber.net (6 Ocak 2020)

Yorum yapın