Lemur Dergi’nin Aralık sayısı ücretsiz olarak yayımda

Aralık 13, 2018

Lemur Dergi’nin Aralık sayısı ücretsiz olarak yayımda

Genel yayın yönetmenliğini, derginin kurucu ismi de olan gazeteci-yazar Arda Özgüven’in yürüttüğü Lemur Dergi, aralık sayısını okurlarıyla buluşturdu. www.lemurdergi.com adresinden ücretsiz olarak takip edilebilen ve mobil cihazlar için PDF formatıyla indirilebilen Lemur, artık YouTube kanalından da sesli olarak yayın yapmakta.

Hikaru Dublaj & Seslendirme Topluluğu ile yaptığı işbirliği kapsamında, yayımlanmış öyküleri YouTube kanalı için seslendirilen dergi, aralık sayısında yine dopdolu…

Kapak çizimlerini Efecan Sezer’in üstlendiği Lemur’un bu ayki kapak yazısında, Vega’nın hafızalara kazınan şarkısı “Ankara” ve öyküsü, grubun vokali Deniz Özbey Akyüz tarafından kaleme alınıyor.

Ayça Üstün’ün, müzik tarihinin efsane isimlerinden Freddie Mercury’nin hayatını konu alan Bohemian Rhapsody filmini Lemur okurları için değerlendirdiği sayıda, Derin Biricik ise Bold Pilot ile yeniden tanışmasını konu alan “Yirmi Sene Sonra Bold Pilot İle Tanışmam” başlıklı yazısında, başarı öyküsüyle büyük merak uyandıran şampiyon Bold Pilot’a duyulan sevgiyi ve o günleri anlatıyor.

Her sayısında olduğu gibi, bu sayısında da birbirinden değerli isimleri ağırlayan Lemur’da bu ay; büyük usta Haldun Dormen ile yeni oyunu “Küllerin Arasından” üzerine yapılan keyifli bir söyleşi de yer alıyor. Yeni YouTube projeleri “Ne Çektik Be Abi” ile izleyenlere keyifli bir sohbet sunan Bay J & Yosi Mizrahi’nin de konuk olduğu aralık sayısında, pop müziğe hızlı bir giriş yapan Kardelen de yer alıyor. Derginin Liste köşesine ise YouTube ve Twitch platformundan EasterGamersTV ismiyle tanıdığımız Mete Özbey konuk olurken; 2018 yılında piyasaya çıkmış en iyi video oyunlarını, Lemur okurları için listeliyor.

Ayrıca Koray Sarıdoğan ise TÜYAP 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın yapıcı bir değerlendirmesini sizlere sunuyor.

edebiyathaber.net (13 Aralık 2018)

Yorum yapın