35. İstanbul Kitap Fuarı’nın onur yazarı belli oldu

Ağustos 5, 2016

35. İstanbul Kitap Fuarı’nın onur yazarı belli oldu

ionna_kucuradi35. İstanbul Kitap Fuarı’nın onur yazarı filozof-akademisyen Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi olacak.

TÜYAP Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 35’inci yaşını 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında TÜYAP Büyükçekmece’de kutlayacak. Bu sene yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun fuara katılması beklenirken, dokuz gün süresince etkinliklerin yanı sıra çocuklar için atölyeler ve yazarların katılımıyla söyleşiler gerçekleştirilecek, yüzlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluşacak.

Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla filozof-akademisyen Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi Onur Yazarı olarak belirlendi. Fuar süresince Kuçuradi’nin yaşamı ve yapıtları üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Fuarın teması ise ‘Felsefe ve İnsan’ olarak kararlaştırıldı. Tema kapsamında İstanbul Kitap Fuarı yurt içinden ve yurt dışından değerli yazarları konuk etmeye hazırlanıyor. Fuar, tema kapsamında Prof. Ioanna Kuçuradi’nin ve yazarların katılımıyla çeşitli kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

TÜYAP tarafından düzenlenen 35. İstanbul Kitap Fuarı, 26. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2016 ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuar, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

edebiyathaber.net (5 Ağustos 2016)

Yorum yapın