Bilgi Yayınevine göre her çocuğun tatilde okuması gereken 7 kitap

Temmuz 14, 2020

Bilgi Yayınevine göre her çocuğun tatilde okuması gereken 7 kitap

Bilgi Yayınevi, her çocuğun tatilde okuması gereken 7 kitabı sıraladı:

Erik Vogler – (Beyaz Şahın Suçları & Ölümsüz Mango Şerbeti)

Bazen arayıp bulamadığınız şey en yakınınızda; tehlike, kendinizi en güvende hissettiğiniz yerdedir. Sadece bakmayı bilmeniz gerekir. İstemeseniz de bazen olaylar sizi içine çeker, ne kadar kaçmaya çalışırsanız çalışın peşinizden gelir. Tıpkı Erik Vogler’in başına gelen tuhaf hikâyede olduğu gibi…

Beatriz Osés’in  Erik Vogler (Beyaz Şahın Suçları & Ölümsüz Mango Şerbeti) kitaplarını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Suç Dehaları – (Başlangıç & Kaçaklar)

Suç Dehaları, etrafındaki olayları keşfetmeye meraklı, sorgulayan ve sorulara cevaplar arayan maceraperest gençler için yazılmış bir roman. Şaşırtan sürprizlerle dolu, her sayfada başka kapılar açan bu romanı bir solukta okuyacaksınız.

Gordon Korman’ın Suç Dehaları  (Başlangıç & Kaçaklar) kitaplarını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Yetenek(Siz)

Hayat bazen başarısızsın diye fısıldar, tam da bir işe yaramayacağını düşündüğün zamanda başarı kapını çalar. Başarısız olduğuna inanan bir çocuğun kendini keşif yolculuğunu anlatan Yeteneksiz, çocuklarınıza ilham veren bir roman. Kitap, değerli bir birey olmak için üstün bir yeteneğin olmasının gerekmediğini, başarının yeteneklere göre belirlenemeyeceğini vurguluyor. Çocuklarınızı yüreklendiren bir kitap.

Gordon Korman’ın “Yetenek(siz)” kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Tembel Teneke

Tembel Teneke kitabı, bilgisayar başından kalkmayan, kitap okumaya direnen çocukların fikrini tamamen değiştirebilecek bir kitap. Kitap çocuklara ilham verecek mizah dolu anlatımıyla çocuklara “ben de oyun oynamak dışında bir şeyler yapabilirim” düşüncesini aşılayacak. Tembel Teneke, bu dünyada sadece kendimiz için yaşamadığımızı, başkalarına karşılık beklemeden yardım etmenin değerini anlatıyor. Tembel Teneke çocukların ekranlardan uzaklaşıp hayata karışmasını sağlayacak çok eğlenceli bir kitap. 

Gordon Korman‘ın Tembel Teneke kitabını indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneği ile hemen satın almak için tıklayın.

Sakın Açma Isırır

Sıkıcı Kent’de ailesiyle birlikte sıradan hayatına devam eden Nemo’nun hayatı kesinlikle açmaması gereken bir paket aldığında değişir. Nemo, Fred ve Ada paketten çıkan şeyi gizlemek için tüm Sıkıcı Kent sakinlerine karşı işbirliği yaparlar. Artık saklamaları gereken bir sır vardır.

Charlotte Habersack‘ın yazdığı çocuklarınızı geliştirecek, eğlendirecek, okumayı sevdirecek Sakın Açma Isırır! kitabını almak için tıklayın.

edebiyathaber.net (14 Temmuz 2020)

Yorum yapın