“Yemek Düşmanın Değildir” raflarda

Mayıs 5, 2022

“Yemek Düşmanın Değildir” raflarda

Doris Hofer’in “Yemek Düşmanın Değildir” adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yiyerek Diyet Döngünden Çık ve Sağlıklı İncel

Kendinizi açlığa mahkûm etmeden, birtakım “sihirli” tozlar ya da haplara bir sürü para harcamadan ya da en uygun spor salonu üyeliklerini kovalamadan ideal kilonuza ulaşmak ister misiniz? 

Tüm dünyada binlerce insanı zayıflatan Yaşam Koçu Doris Hofer Yemek Düşmanın Değildir adlı kitabıyla işte tam da bunu yapıyor. Yalnızca semptomları iyi etmeye yönelik şok diyetler ve diyet ürünleriyle dolu bir dünyada kilo almanıza neden olan duygunun üzerine giderek sonu gelmeyen diyet döngüsünden kurtulmanız için rehberlik ediyor. Beyninizin ve vücudunuzun nasıl işlediğini, enerjinizi nasıl yükseltebileceğinizi ve yiyeceklerle hormonal düzensizliklerinizi nasıl dengede tutabileceğinizi öğretiyor.

Siz de her seferinde yeni bir yöntem deneyerek verdiğiniz birkaç kiloyu diyeti bırakır bırakmaz geri almaktan yorulduysanız bu kitap tam size göre! 

Arka Kapak Yazısı:

Zor olan kilo vermek değil kendin hakkındaki düşüncelerini değiştirmektir.

Gün boyunca ne yemen hatta ne yememen gerektiği hakkında sıkça düşünüyor musun?

Stresli, üzgün veya yalnız olduğunda kendini sürekli buzdolabının önünde mi buluyorsun?

Duyduğun her türlü diyeti deneyip daha fazla kilo almaya devam ettiysen artık değişim zamanı gelmiş demektir. Bu kitap sayesinde düşünce yapın, “Bunu bir daha asla yemeyeceğim!” katılığından, “Beni harika hissettiren her şeyi yemekte özgürüm!” anlayışına dönüşecek. Vücudunla, daha da önemlisi ruhunla bağlantı kurarak sevdiğin besinler üzerinde kaybettiğin gücü geri kazanacaksın.

Kilo verme sürecinde neyi yememen gerektiğine odaklanmaktan vazgeç. Çünkü Yaşam Koçu Doris Hofer bizlere sadece keyif almak ve ihtiyacımız olan enerjiyi sağlamak için beslenmemiz gerektiğini söylüyor.

HWL (Bütünsel Kilo Kaybı) programı, on yıllık bir çalışmanın sonucudur. Doris Hofer, “Squatgirl” adı altında, yıllardır tüm dünyada binlerce insanı zayıflatıyor. Bu kitapla sen de sonunda kilo verecek, her şeyden evvel yemeklerin düşmanın olmadığını görecek ve yeni bir sen yaratacaksın.

Yazar Hakkında:

Doris Hofer, çok satan Hayalindeki Sen ve İçindeki Sen kitaplarının yazarıdır. Tagesanzeiger ve Hürriyet gazeteleri için içerikler üretti ve takipçilerini sosyal medya aracılığıyla sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirdiği için “Swiss Pioneer” ve Yılın En İyi Fitness Influencer’ı seçildi. Zürih Üniversitesi ve Ringier’de gazetecilik, Business School Zürich’te halkla ilişkiler okudu. Amerikan Egzersiz Konseyi’nin kişisel antrenörü, Fitness Beslenme Uzmanı ve Amerikan Egzersiz Konseyi’nin Davranış Değişikliği Uzmanı’dır. Uluslararası Koçluk Federasyonu’ndan Sertifikalı Koç lisansı sahibidir ve sağlık, zindelik, motivasyon ve değişim konularında konuşmacıdır. 

Doris Hofer, şu an Nişantaşı’nda kendi Bütünsel Kilo Verme Koçluğu merkezini işletiyor.

edebiyathaber.net (5 Mayıs 2022)

Yorum yapın