Doris Hofer’dan içsel gücünü keşfetmeye dair: “İçindeki Sen”

Mart 19, 2019

Doris Hofer’dan içsel gücünü keşfetmeye dair: “İçindeki Sen”

Doris Hofer’ın “İçindeki Sen” adlı kitabı Libros etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yaşam Koçu DORIS HOFER, LİBROS logosu ve LAV sponsorluğunda çıkan yeni kitabı İÇİNDEKİ SEN’de, okurları içsel güçlerini ve enerjilerini keşfetmeye çağırıyor.

Doris Hofer, ilk kitabı Hayalindeki Sen’de pratik ve sağlıklı yemek tariflerinden günlük egzersiz planına kadar daha fit ve sağlıklı olmaya dair bilgiler paylaşmıştı okurlarıyla. Yine Libros logosuyla çıkan ikinci kitabı İçindeki Sen’de konuyu daha ileriye taşıyor; sağlıklı, mutlu hissetmenin püf noktalarını ve kendine güvenerek nasıl başarıya ulaştığını anlatıyor. Okuru sağlıklı beslenmeye yöneltirken, küçük dokunuşlarla iç dünyasında olumlu etkiler yaratıp açığa çıkan enerjiyle hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor.

Hazır ve kararlıysan şimdi İçindeki Sen’e dönme vakti!

Önemli olan mucize diyetlerle kilo vermek değil, her zaman güçlü, sağlıklı ve mutlu hissetmektir. Squatgirl’ün ikinci kitabında sağlıksız tariflerin sağlıklı versiyonlarını bulabilir, en iyi dostun olan vücuduna neyin iyi geleceğini öğrenebilir, hem iş hem de özel hayatını güzelleştirme yollarını keşfederek hedeflerine ulaşabilir, enerjini yükseltebilirsin.

İçindeki Sen’de neler var?   

Doris Hofer, rehber niteliği taşıyan kitabında kilo takıntısından doğal gıda takviyelerine kadar merak edilen birçok konuda detaylı bilgi veriyor. İçindeki Sen’den bazı konu başlıkları:

– Sözcüklerin gücü

– Gerçek dostlar, doğru eş

– Vücut ritüelleri, uyku ritüelleri

– Stres tüm dertlerimizin temel kaynağıdır

– Detoks, mucize mi?

– Karbonhidratlar zararlı mı?

– Gökkuşağı gibi tabaklar: Renklerin faydaları

– Büyüleyici çekim yasası

Tam 46 tarif

İçindeki Sen’de LAV’ın desteğiyle birbirinden leziz, sağlıklı yemek ve içecek tarifleri yer alıyor. ‘Rafine şeker kullanılmayan sağlıklı tatlılar’, ‘Enerji veren pratik ara öğünler’, ‘Kahvaltı – Güne iyi başlamak için’, ‘Yanına alabileceğin öğle yemekleri’ ve ‘Evde huzurlu bir akşam yemeği için tarifler’ başlığı altında tam 46 tarif okurları bekliyor. Kitapta yer alan tariflerden birkaçı:

– Yabanmersinli Cheesecake Muffin

– Lezzetli Unsuz Çikolatalı Pasta

– Mavi Smoothie Çanağı

– Mango Lassi Chia’lı Pudding

– Vejetaryen Hamburger

– Hint Usulü Garam Masala Yemeği

– Antep Fıstıklı Pesto Soslu Mercimek Salatası

– Tahin Soslu Tacolar

Yazar hakkında

Eski bir gazeteci olan Doris Hofer, 2004 yılında Türkiye’ye geldi. Geçmişte birkaç yıl halkla ilişkiler uzmanı olarak reklam sektöründe çalıştıktan sonra, eşinden ayrılmış bir anne olarak 40 yaşında iş hayatına geri döndü. Bir fitness ve sağlıklı beslenme blogu kurarak kendi işini yapmaya karar verdi. American Council on Exercise’dan kişisel yaşam koçluğu konusunda sertifika aldı ve kendi adına kurduğu “Squatgirl” adlı üç dildeki blogunda yazılar yazmaya başladı. Türkiye’de sosyal medya fenomeni olarak tanınan Doris, sosyal medya üzerinden daha fazla insana ulaşmak ve sağlıklı bir yaşam için onları motive etmek istiyor. Özellikle yıllar boyu bedenlerine özen göstermemiş, diyet yapmaktan yorulup mutsuz olmuş insanlara rahatlıkla uygulanabilir çözümler sunarak onlara yardımcı oluyor. Kurumsal şirketlerde hem motivasyon konuşmacısı hem de mönü ve sağlıklı yaşam danışmanı olarak çalışıyor. Doris, Zoe ve Noah adında dünya tatlısı iki çocuğuyla birlikte İstanbul’da yaşıyor. 2016’da yayımlanan ilk kitabı Hayalindeki Sen’den sonra şimdi ikinci kitabı İçindeki Sen ile insanları, içsel güçlerini ve enerjilerini keşfetmeye yöneltiyor.

edebiyathaber.net (19 Mart 2019)

Yorum yapın