Yapı Kredi, Ahmet Ümit’in son kitabı “Kayıp Tanrılar Ülkesi”ni okurlarıyla ilk kez Clubhouse’ta buluşturuyor

Nisan 28, 2021

Yapı Kredi, Ahmet Ümit’in son kitabı “Kayıp Tanrılar Ülkesi”ni okurlarıyla ilk kez Clubhouse’ta buluşturuyor

Yapı Kredi Yayınları, Ahmet Ümit’in 15 Haziran tarihinde Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkacak son kitabı “Kayıp Tanrılar Ülkesi”ni raflardan önce Clubhouse’ta okurlarıyla buluşturacak. Böylece Yapı Kredi, bir kitap lansmanını canlı kitap okuması şeklinde Clubhouse’ta gerçekleştirerek kültür sanat alanında Türkiye’de bir ilke imza atacak.

“Zeus” karakterini Ahmet Ümit seslendirecek

Yapı Kredi’nin hayata geçirdiği bu özel proje kapsamında, Ahmet Ümit ve Craft’ın kurucusu, yönetmen Çağ Çalışkur ilk olarak Clubhouse’ta 28 Mayıs’ta yapılacak söyleşide dinleyicilerle bir araya gelecek. Ardından Çağ Çalışkur’un yöneteceği canlı kitap okuması Clubhouse Yapı Kredi Kulübü’nde 29 Mayıs saat 21:00’de canlı olarak okurlarla buluşacak.

15 Haziran’da raflarda yerini alacak “Kayıp Tanrılar Ülkesi”nin birinci bölümünün okunacağı canlı etkinlikte Zeus karakterini seslendirecek olan Ahmet Ümit’in yanı sıra İpek Bilgin, Alican Yücesoy, Cem Avnayim, Merve Dizdar, Murat Kılıç, Ozan Varol ve Olgu Baran Kubilay gibi deneyimli sanatçılar da seslendirme yapacak isimler arasında yer alacak. Ayrıca etkinlikte yer alacak ses efektleri usta foley sanatçısı Ali Ören’in imzasını taşıyacak.

Kültür sanat alanında Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan etkinlik serisi, 28-29 Mayıs tarihlerinde saat 21:00’de Clubhouse Yapı Kredi Kulübü’nden canlı olarak takip edilebilecek.

edebiyathaber.net (28 Mayıs 2021)

Yorum yapın