TÜYAP Kitap Fuarı Eskişehir’de ilk kez okurlarla buluşuyor

Kasım 23, 2018

TÜYAP Kitap Fuarı Eskişehir’de ilk kez okurlarla buluşuyor

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile ilk kez düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı, 11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası – TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olacağına inandığımız, 150 yayınevinin katılımıyla hazırlanan Eskişehir Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 60 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Altı gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde 200 yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Eskişehir Kitap Fuarı’nı takip edin

Fuar hakkında en güncel haberlere, Aralık ayı başında açıklanacak olan ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine www.tuyapeskisehirkitapfuari.com sitesinden ulaşabilir; facebook/eskisehirkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Girişin ücretsiz olduğu Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 16 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilir.

edebiyathaber.net (23 Kasım 2018)

Yorum yapın