Trendeki Yabancı’nın nisan sayısı Aile temasıyla yayında

Nisan 2, 2022

Trendeki Yabancı’nın nisan sayısı Aile temasıyla yayında

Aylık öykü uygulaması Trendeki Yabancı’nın ‘Aile’ temalı mart sayısı yayında.

Tanıtım bülteninden:

Aslı Tohumcu “Aile Yemeği”, Cem Tunçer “Güzel ve Daha Güzel”, Annie Heasley “Küfür Kavanozu”, John Jodzio “Bir Benzinliği Soyduğunu Düşün”, Sonat Yurtçu “En Uzun Gecenin Sabahı” isimli öyküleriyle Trendeki Yabancı‘nın nisan  sayısında okurlarıyla buluşuyor.
 
Amy Stuber, Catherine McNamara, Aslı Tohumcu, Cem Tunçer, Nazlı Deniz Güler, Halil Yörükoğlu, Semrin Şahin, Figen Çalımlı, Korkut Kabapalamut, Murat Dural, Mehmet Kabakçı, John Jodzio, Joe P. Squence, Annie Heasley, Marlo Starr, Sonat Yurtçu, Onur Güzeldiyar, Hümeyra İslamoğlu, Derya Akaş, Seyhan Selvi Hanotte bu sayıda sizlerle!
 
Trendeki Yabancı‘da online olarak ücretsiz okuyabileceğin Can Yayınları kitapları: Tekinsiz HikâyelerMürver AğacıDr. Jekyll ve Mr. HydeYaman AdamŞeytani ÖykülerBir de Baktım YoksunNyarlathotepEvvelotel – SaklıSular Ne GüzelseBize Umut GerekTrajik NüansYaz KorkularıYalnız Uyuyanlar İçinOysa Herkes Kendisiyle MeşgulYufka YürekAşka İnanmayanlar İçin Aşk ÖyküleriÇok Özel İsimler SözlüğüŞen SaatGece YolculuğuDüşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları, Temiz Kâğıdı.
 
Trendeki Yabancı‘nın yeni sayısı, App Store ve Google Play Store’da yayında.

edebiyathaber.net (2 Nisan 2022)

Yorum yapın