Suzan Bilgen Özgün imza günü 23 Ekim Cumartesi

Ekim 21, 2021

Suzan Bilgen Özgün imza günü 23 Ekim Cumartesi

Haber: Gaye Dinçel

Suzan Bilgen Özgün, yeni öykü kitabı “Maviydi Beklenen“i 23 Ekim Cumartesi 14.00-16.00 arasında Ada Kitap Kahve’de imzalayacak.

Adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Yazanlar Sok. 23/B Ayrancı/Ankara

Ada Kitap Kahve’deki etkinlikleri Instagram adresinden takip edebilirsiniz.

Yazar hakkında

Suzan Bilgen Özgün, Ankara doğumlu, TED Ankara Koleji’ni ve Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. Aynı üniversitenin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden yüksek lisans derecesi ile mezun oldu.

Yılmaz Güney Kültür ve Sanat Festivali Öykü Yarışması’nda “Babasız” isimli öyküsü ile mansiyon, Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği, Kadın Öyküleri Yarışması’nda “Kırmızı Balık” isimli öyküsü ile birincilik ödülü, ilk öykü kitabı “Gölgede Kalanlar” ile 2012 Orhan Kemal Öykü-birincilik ödülünü kazandı.

“Yüzyıllık Perde”, “Öyküden Çıktım Yola”, “Pati Öyküleri” ve “İşte Hayat Böyle Bir Şey…” isimli seçkilerde yer alan Özgün’ün diğer öykü kitabı, “Yıldızlara Bakıyor Bazılarımız” 2015 yılında yayımlandı.

Türkiye Bilişim Derneği-Bilimkurgu Öykü Yarışması ve TED-Genç Meşale Öykü Yarışması seçici kurullarında görev aldı. Çeşitli edebiyat dergilerinde, kitap eklerinde öyküleri ve kitap değerlendirme yazıları yayımlandı.

CER Modern, Ankara Üniversitesi ve Sinemart Yazarlık Okulu’nda gerçekleştirilen Edebiyat Atölyeleri ile TED tarafından düzenlenen Kitap İnceleme seminerlerinde konuk yazar ve eğitmen olarak görev aldı.

Son öykü kitabı “Maviydi Beklenen” Vacilando Kitap etiketiyle Ekim 2021’de yayımlandı.

edebiyathaber.net (21 Ekim 2021)

Yorum yapın