Ada Kitap Kahve’yi keşfedin

Ekim 19, 2021

Ada Kitap Kahve’yi keşfedin

Haber: Gaye Dinçel

“Ayrancı’nın bir Ada’sı oldu” denerek Nisan 2021’de açılan Ada Kitap Kahve, hem kitap alabileceğiniz hem de kahve içebileceğiniz harika bir yer.

Aslı Abdik, Ulaş Deniz ve Emrah Abdik’in kurduğu Ada’da imza günleri, söyleşiler ve atölyeler gibi etkinlikler yakında başlayacak.

Aslı Abdik Ada’yı şöyle anlatıyor:

“Ada Kitap Kahve olarak 2021’in Nisan ayında faaliyete geçtik. Pandemiye inat mahallemiz adına güzel bir mekân açmak uğruna bu işe giriştik.

Ada Müzik’in kurucularından olan babamın izinde ikinci nesil Ada Kitap Kahve’yi açarak katkıda bulunmak istedim.

Kitap, kahve, güzel müzik ve enfes el yapımı pastalarımızla Ayrancı’ya yeni bir soluk katmak istiyoruz. Kahve, pasta Ankara özellikle Ayrancı’da layıkıyla yapılan işler gibi görünse de kitap satışımızla öne çıkmayı ümit ediyoruz ki bugüne kadar Ayrancı halkının ilgisini çektiğimizi düşünüyoruz.

Kısacası burada güzel etkinlikler yaparak herkesin buluşma noktası olmak amacındayız. Kitap okuma kulüpleri, imza günleri, söyleşiler, çocuklar ve yetişkinler için çeşitli atölyeler yapacağız. Bir kitap değişim kutusu koyarak, tüm Ayrancı halkının etkileşime girmesini, eski mahalle ruhunu canlandırmak istiyoruz.

Siz güzel insanlardan gelecek tüm güzel fikirlere de açığız. 

Yüz yüze, göz göze geleceğimiz güzel günlere…

Herkese sevgiler”

Ada Kitap Kahve’yi Instagram adresinden takip edebilirsiniz.

Adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Yazanlar Sok. 23/B Ayrancı/Ankara

edebiyathaber.net (19 Ekim 2021)

Yorum yapın