Sinepark Kısa Film Festivali 9-15 Mayıs tarihleri arasında

Mayıs 6, 2022

Sinepark Kısa Film Festivali 9-15 Mayıs tarihleri arasında

Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu sene 9-15 Mayıs tarihleri arasında 12.’si düzenlenen Sinepark Kısa Film Festivali’nin programı belli oldu.

8 Mayıs 2022 Pazar akşamı açılış kokteyli ile başlayacak festival, 15 Mayıs 2022 Pazar saat 19.00’da gerçekleşecek ödül töreni ile son bulacak. Festival Nazlı Bulum, Taylan Tekin, İlkay Öztürk, Can Kılcıoğlu, Barış Diri, Kadir Özübek, Işıl Sönmez, Barış Sarhan, Sineplus Akademi ve BtcTurk’ün katılımı ile Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Festival programında Dijital Video Yapım, Kısa Film Yapım, Senaryo Yazım atölyeleri; “İlk Filminizi Nasıl Çekersiniz?”, “Kamera Önü Oyunculuk”, “Film ve Dizi Müzikleri”, “Türkiye’de Dublaj Sanatçılığı”, “Görüntü Yönetmenliği Nedir?”, “Kısadan Uzuna Giden Yol” başlıklı söyleşiler; Festival kategorileri olan Labirent, Atlı Karınca, Çarpışan Aramalar, Alabora, Korku Tüneli, Komikaze, ve Animasyon Treni finalist film gösterimleri, ödül töreni ve açık hava sineması yer alacak.

12. Sinepark Kısa Film Festivali başvuruları 15 Ocak 2022’de kapanmıştı. Juri üyeleri; Görüntü Yönetmeni Meryem Yavuz, Oyuncu Ali Düşenkalkar, Senarist ve yazar Doğu Yücel, Dr. Öğrt. Üyesi Özge Erbek Kaya ve yönetmen Michael Önder’den oluşmaktadır.  Finalist filmler arasında Tülin Özen, Nihal Yalçın ve Nurcan Özenen’in oyuncu kadrosunda bulunduğu Yara; Alican Yücesoy’un oyuncu kadrosunda bulunduğu, Pınar Göktaş’ın hem yönettiği hem de oynadığı Bayrak;  ünlü yönetmen Serhat Karaaslan’ın filmi Suçlular da yer almakta.

12. Sinepark Kısa Film Festivali biletleri Biletino’da ücretsiz olarak satışta

Instagram: https://www.instagram.com/sineparkkff/ 

Web sitesi: https://sinepark.org/ 

Mail: [email protected]

edebiyathaber.net (6 Mayıs 2022)

Yorum yapın