Sadece Şiir Dergisi’nin 9. Sayısı çıktı

Haziran 10, 2022

Sadece Şiir Dergisi’nin 9. Sayısı çıktı

Sadece Şiir Dergisi’nin 9. Sayısı yayımlandı.

Sadece Şiir’in yeni sayısında Abdulhâlik Aker, Ahmet Akbayır, Ahmet Çakmak, Ayfer Karataş, Ayşe Keskin, Baran Sever, Batuhan Çağlayan, Batur Ozan Togay, Bayram Zıvalı, Bircan Çelik, Burcu Yalkın, Cem Uzungüneş, Didem Peker Başaran, Elçin Sevgi Suçin, Fergun Özelli, Gülümser Çankaya, Hatice Eğilmez Kaya, Hatice Nisan, Mahir Özkan, Memo Emin Metin, Nisa Leyla, İlhan Sami Çomak, Kenan Sarıalioğlu, Lal Laleş, Leman Demirelli, Mehmet Sümer, Mertcan Karacan, Merve Gündoğdu, Necati Eker, Nur Alan, Okan Alay, Orhan Kırım, Seçil Hidayet, Serap Aslı Araklı, Tugay Yazıcı, Turgay Kantürk, Vedat Yıldız, Veysel Çolak, Yiğit Kerin Arslan, Yusuf Alper ve Zafer Şenocak’ın şiirleri yer aldı.

“Metaverse boarding… Ya bavulda bir şiir kitabı varsa?” başlıklı yazısı ile Ayşegül Tözeren derginin dikkat çekenlerinden.

Hilmi Yavuz ile Ercan Yılmaz, Arife Kalender ile Serkan Türk söyleşti.

sadece ŞİİR’in 9. sayısının kapağı Anıl Fırat Tosun imzalı.

Gidenlere saygı duruşunda dergi arka kapakta Şükûfe Nihal Başar’ın bir şiiri yer verdi.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (10 Haziran 2022)

Yorum yapın