Rakısever bir vegandan meze kitabı

Ağustos 22, 2023

Rakısever bir vegandan meze kitabı

İ. Can Şiram’ın İçiyorsam Sebebi Var: Muhabbetiyle Birlikte Vegan Rakı Mezeleri adlı kitabı Oğlak Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Veganız, rakı da içeriz!

Elinizde tuttuğunuz kitap rakısever bir vegan tarafından, rakısever veganlar ve veganlık hakkında bilgi edinmek isteyen açık (ya da ileri) görüşlü naveganlar için yazıldı.

Kitapta yalnızca meze tarifleri değil, seçilmiş bazı muhabbet konularıyla ilgili yazılar da var.

Rakının ana mezesi muhabbettir diyerek giriştik bu işe. Biz memnun kaldık, sizin de seveceğinizi umuyorum.

Vegan yazar İ. Can Şiram’dan İçiyorsam Sebebi Var… Vegan rakı sofrası olur mu diyenlere, hem de en âlâsından olur… Rakı mezelerini bu kez muhabbetiyle birlikte sofranıza taşıyın…

Yazar hakkında

1969 yılında Zonguldak’ta doğdu. İstanbul Erkek Lisesi’nin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1997-2019 yılları arasında Doğuş Grubu şirketlerinde ve iştiraklerinde görev yaptı. Bu süreçte ağırlıklı olarak otomotiv alanında, orta ve üst düzey yönetici olarak araç muayenesi, satış ve satış sonrası hizmetler, bayi ve bayi ağı yönetimi, kalite ve denetimi, süreç tasarımı ve yönetimi üzerine çalıştı.

İş dışındaki hayatında ahşap işleri, yemek ve bira yapımı, fotoğraf ve yelkenle ilgilendi. İki arkadaşıyla birlikte Fransa’dan Türkiye’ye yelkenli tekneyle yaptıkları seyahati anlattığı Mırmır’ın Seyir Defteri adlı kitabı Naviga dergisiyle birlikte dağıtıldı.

2019 yılında vegan oldu.

İ. Can Şiram evli ve iki çocuk babasıdır.

edebiyathaber.net (22 Ağustos 2023)

Yorum yapın