Pollyanna’nın “mutluluk oyunu” Mundi Çocuk’la sürüyor

Mart 12, 2024

Pollyanna’nın “mutluluk oyunu” Mundi Çocuk’la sürüyor

Çocuk edebiyatının başyapıtlarından biri olan Pollyanna, mutlu olmanın yolunu göstermeye devam ediyor.

Tanıtım bülteninden:

Mundi Çocuk etiketiyle okurlarla buluşacak kitap, hayata karşı giriştiği “mutluluk oyunu”yla her şeyde iyi taraf bulan kimsesiz bir kız çocuğunun, domino etkisi yaratan neşe ve umudunu anlatıyor. Kitap, okurları umudu ve neşeyi yeniden keşfedecekleri, ilham verici bir yolculuğa çıkarıyor.

“Her şeyde sizi mutlu edebilecek bir şey bulabilirsiniz, tabii yeterince ararsanız.” Çoğu insanın yüreğine dokunmuş, ünlü çocuk romanı Pollyanna’dan bu cümle. Kimsesiz bir kız çocuğunun hayata tutunmak için bulduğu yolu anlatıyor. Eleannor H. Porter’ın yıllara meydan okuyan başyapıtı Pollyanna, şimdi Mundi Çocuk etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Kimsesiz kalınca kuralcı ve katı teyzesinin yanına taşınan Pollyanna’nın hayata ve zorluklara karşı coşkusu ve umudu okuyana, yaşama dair çok şey öğretiyor. Bir domino etkisi yaratıyor tavrı; neşesi, coşkusu herkese yayılıyor. Ancak bir trajediyle karşılaştığında Pollyanna da bir karanlığa gömülüyor. Bu sefer etrafındakilerin ona yeniden mutlu olmayı öğretmesi gerekiyor, mutluluğu yeniden keşfetmesi… Zeynep Tür tarafından Türkçeye çevrilen Pollyanna’nın “mutluluk oyunu”, okurlarını umudu yeniden keşfedebilecekleri bir yolculuğa çıkarıyor.

Yorum yapın