Athica Yayınları’nın yeni serisi “Sondan Sonraki Başlangıç”   ilk cildiyle okurlarıyla buluştu

Mart 12, 2024

Athica Yayınları’nın yeni serisi “Sondan Sonraki Başlangıç”   ilk cildiyle okurlarıyla buluştu

TurtleMe’in Sondan Sonraki Başlangıç adlı manga serisi Athica Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Eserlerinde TurtleMe takma adını kullanan yazar Tae Ha Lee, fantastik ve web çizgi roman türünde batı ve doğu edebiyatının unsurlarını ustalıkla harmanlıyor. Çizimleri Fuyuki23 tarafından yapılan ve ondan fazla dile çevrilen Sondan Sonraki Başlangıç okura, şu ana kadar yayımlanan 5 cildi ve devam etmekte olan öyküsüyle dünya çapında yankı uyandıran, benzersiz ve ilgi çekici bir okuma deneyimi sunuyor.

Zamanın ve mekanın ötesinde, nerede ve ne zaman olduğu bilinmeyen bir diyara atılmış eski bir kralın  bir bebek bedeninden başlayarak bu yeni dünyada ayağa kalkabilme mücadelesinin anlatıldığı Sondan Sonraki Başlangıç 1 Athica Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde yerini aldı.

Arka Kapak Yazısı:

Kral Grey, refah içindeki bir ülkeye hükmetse de yalnızlık hissinden bir türlü kurtulamamaktadır. Fakat önünde onu bekleyen ikinci bir şans vardır. Hayatı birden son bulunca büyü ve canavarlarla dolu bir dünyada Arthur Leywin adıyla reenkarne olur. Önceki hayatına dair anıları ve yeni bulduğu bu sıcacık ortamı koruma arzusuyla tekrar büyük bir savaşçı olmaya ant içer. Art, olabildiğince güçlü olmak için günlerini kılıç eğitimi, mana çekirdeği oluşturma ve büyü çalışmalarıyla geçirir. Peki ama tüm bu çabası, tehlikeli güçleri durdurmak için yeterli olacak mıdır?..

edebiyathaber.net (12 Mart 2024)

Yorum yapın