Narsist bir adam ile ilişki bağımlısı bir kadının çarpışması…

Ocak 15, 2019

Narsist bir adam ile ilişki bağımlısı bir kadının çarpışması…

Gökçe Dölek’in Bize Güzel Bir Son Lazım adlı romanı Karakarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Herkes ömrü boyunca birini arar, kimisi diğer yarısını kimisi ruh eşini. Bu arayış, o kişiyi bulduğumuza inandığımızda bizi tümden değiştirir. “O ne istiyordur?”, “Bizi daha fazla sevmesi için ne yapmamız gerekir? Tüm bu soruların cevabını, siyah ekrana kırmızı renkle yazacak o mutlu “SON” için arar dururuz.

Gökçe Dölek Bize Güzel Bir Son Lazım adlı yeni kitabında “Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar…” ifadesine yepyeni bir anlam getiriyor. Aşkın ve ayrılığın, bir bütünün kusursuz iki parçası olduğunu tutkulu bir aşk üzerinden aktaran kitap, herkes için “mutlu son” tanımını iddialı bir son ile değiştiriyor.

Arka kapaktan:

Narsist bir adam ile ilişki bağımlısı bir kadının çarpışması…

Kaya ve Narin’i yaraları bir araya getirir. Birbirlerine asla merhem olamayacakları bu ilişki, yaralarına dokundukça, acıtacakları yerleri öğrendikçe şiddetle birbirlerine bağlanmalarına, iniş çıkışları olan çok tutkulu bir aşk yaşamalarına sebep olacaktır. Çünkü aşk; bir şeyin eksikliğini başka bir şey ile doldurma ihtiyacıdır.

Aşkın hallerini sarsıcı bir kurgu ile okurla buluşturan Gökçe Dölek, içimizdeki Kayalara ve Narinlere çok derin bir yerden dokunuyor.

Yazar hakkında:

Gökçe Dölek, 1983 yılında Tekirdağ’da doğdu. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’da çeşitli halka ilişkiler ajanslarında medya ilişkileri danışmanlığı yaptı. Dölek, ilk kitabı “Bir Kadının Hikayesi”ni 2013 yılında ikinci kitabı “Büyük Resim”i ise 2016 yılında çıkardı. 2018 yılında Urla’ya taşınan Gökçe Dölek, yazarlığının yanı sıra özel bir okulda kurumsal iletişim yöneticisi olarak görev yapıyor.

edebiyathaber.net (15 Ocak 2019)

Yorum yapın