Murat Menteş okurlarıyla Minoa Pera’da buluşuyor

Mayıs 17, 2024

Murat Menteş okurlarıyla Minoa Pera’da buluşuyor

 Murat Menteş, bu ay Alfa Yayınları’ndan çıkan Ucuz Romancılar kitabının ardından okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Menteş, 18 Mayıs günü saat 15.00’te Minoa Pera’da İlkay Yıldız’ın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşiye konuk olacak ve söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

Dergi, gazete, yayınevi ve televizyon gibi yayın kuruluşlarında çalışmış olan yazar; 2008 yılında çıkan Korkma Ben Varım adlı romanıyla Türkiye Yazarlar Birliği tarafından 2009 yılında “Yılın Romanı Ödülü”ne layık görüldü.

Roman, şiir ve çizgi romanlarının yanı sıra edebiyat ve sanat dünyasının büyük isimleriyle hayali söyleşiler gerçekleştirdiği Derde Deva Randevu serisiyle de okurlarda ilgi uyandıran Murat Menteş, dördüncü kitaba ulaşan seride Ömer Hayyam‘dan Aşık Veysel‘e Umberto Eco‘dan Bruce Lee‘ye kadar pek çok efsanevi isme sorularını yöneltiyor.

Şiirleri ve romanları ile Türk edebiyatında kendine özgü bir alan açan Murat Menteş’in Alfa Yayınları’ndan çıkan romanları Fink (2018) ve Afili Hafiye (2023) okurlar tarafından büyük ilgi gördü. Yazarın son kitabı Ucuz Romancılar, Mayıs ayında okurlarla buluştuğundan beri ilgi görmeye devam ediyor.

edebiyathaber.net (17 Mayıs 2024)

Yorum yapın