Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisinden iki yeni kitap: Cesaret ve Nezaket

Şubat 26, 2024

Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisinden iki yeni kitap: Cesaret ve Nezaket

Helen Mortimer’in Cesaret ve Nezaket adlı kitapları Mundi Çocuk tarafından Esra Kökkılıç çevirisiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Oxford’un tüm dünyada ilgi gören ve geçtiğimiz ay Mundi Çocuk etiketiyle yayımlanan Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisi iki yeni kitabıyla genişliyor.

Mutluluk, cesaret, nezaket, sevgi, saygı, arkadaşlık gibi duygu ve deneyimlerini rahatlıkla paylaşmalarına yardımcı olacak, kavramların eğlenceli illüstrasyonlarla bir araya geldiği Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisi, dil uzmanları tarafından özenle hazırlanan başlıklardan oluşuyor. Geçtiğimiz ay Mutluluk ve Elinden Gelenin En İyisini Yapmak kitaplarıyla yayımlanan seri, bu ay Cesaret ve Nezaket başlıklarıyla devam ediyor.
 

Cesaret

Cesaret ne demek?

Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisinden Cesaret; kendine inanmak, yürekli olmak, dürüstlük ve özgüven gibi kavramlardan yola çıkarak okurlarına cesur olmanın yollarını bulmalarında yardımcı oluyor. Cesaretin yaptığımız her şeyde olumlu etkilerini gösterirken, rengârenk çizimleriyle eğlenceli bir okuma deneyimi sunuyor.

Nezaket

Nezaket ne demek?

Küçük İnsanlar İçin Büyük Sözler serisinden Nezaket; anlayış, yardımlaşmak, dinlemek ve paylaşmak gibi kavramlardan yola çıkarak küçük okurlarını nezaketle tanıştırıyor. Bazen bir kelimeyle bile nazik olunabileceğini, düşünceli olmanın ve sabrın bizi nasıl nezaketli bir insan yapabileceğini vurgularken, eğlenceli çizimleri ve örnekleriyle miniklerin kolayca bağ kurmasına olanak sağlıyor.

edebiyathaber.net (26 Şubat 2024)

Yorum yapın