Grégory Mardon bir kalp ağrısının ardından devam eden hayatı sofistike çizimlerle ve içtenlikle anlatıyor

Ocak 21, 2022

Grégory Mardon bir kalp ağrısının ardından devam eden hayatı sofistike çizimlerle ve içtenlikle anlatıyor

Grégory Mardon’un “Kendine İyi Bak” adlı çizgi romanı, Sebla Kutsal çevirisiyle Karakarga Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Samimi ve romantik bir seyahat güncesi…

Kırklı yaşlarının başında bir adam yıkıcı bir ayrılığın ardından hem hayatını hem de yeni taşındığı evini tepeden tırnağa yenilemeye başlar. Kendisinden önce orada yaşayan yaşlı kadın tüm yaşamını o evde geçirmiş ve yine orada hayata gözlerini yummuştur. Adam tadilat sırasında bir mektup bulur, kadına Marsilya’da kendisine katılmasını teklif eden bir aşk mektubu… 

Bu mektubu hâlâ Marsilya’da yaşayan göndericisine geri vermeye karar veren adam mobiletine atlayıp yola çıkar. Fransa’nın ara sokaklarından başlayıp Marsilya’ya doğru uzanan bu yolculukta kendi içinde de bir keşfe çıkacaktır…  

Grégory Mardon’un bir kalp ağrısının ardından süregiden hayatı birbirinden güzel çizimlerle ve içtenlikle anlattığı, Sebla Kutsal’ın dilimize çevirdiği Kendine İyi Bak Karakarga Yayınları’ndan çıktı. 

Arka Kapak Yazısı:

Bendeki bütün fotoğraflarını sildim. Yani, neredeyse hepsini. Geriye sadece bu kaldı. Şurada, öndesin. Tuileries Bahçesi’ndeyiz, 8 Aralık 2013, saat 17.36. Bana doğru dönmüşsün, bana bakıyorsun, bana gülümsüyorsun… En azından ben öyle sanıyorum.

edebiyathaber.net (21 Ocak 2021)

Yorum yapın