Kara Karga’nın Temmuz sayısı raflarda

Temmuz 14, 2016

Kara Karga’nın Temmuz sayısı raflarda

kara-karga-dergi-s4Aylık edebiyat ve mizah dergisi Kara Karga’nın Temmuz sayısı yayımlandı.

“Öpsün Sizi Zeki Müren” kapağıyla dikkat çeken dergide Kemal Kılıçdaroğlu ile kültür, sanat ve mizah üzerine gündem dışı röportaj yer alıyor.

Mizah yazıları ve çizgileriyle öne çıkan dergide gazeteciler ve edebiyatçılar gündemi değerlendiriyor. Temmuz sayısında gazeteci Levent Gültekin, genç yaşlarındaki ideolojik kimliğiyle hesaplaşmasını; Aslı Erdoğan, Özgür Gündem dayanışmasını kaleme aldı. Elif Şafak, maneviyat üzerine yazdığı yazıların dindarlıkla karıştırılmasından duyduğu rahatsızlık üzerine yazarken, Ece Temelkuran iç savaşa ve silahlı muhalefete dair kaygılarını yazdı.

Dergide Murat Menteş, Mahir Ünsal Eriş, Mehveş Evin, Elif Key, Zülfü Livaneli, Nebil Özgentürk, Bora Abdo, Irmak Zileli, Kanat Atkaya, Gündüz Vassaf, Mutlu Tönbekici, Tuna Kiremitçi yazılarıyla; Menderes Samancılar ve Gonca Vuslateri şiirleriyle; M.K. Perker, Semra Can, Bahadır Boysal ve Cem Güventürk çizgi öykü ve karikatürleriyle yer alıyor.

Mehveş Evin, Levent Gültekin, Murat Menteş, Mahir Ünsal Eriş, Elif Key, NEbil Özgentürk, Zülfü Livaneli, Bora Abdo, Kanat Atkaya, Gündüz Vassaf, Mutlu Tönbekici, Elif Şafak, Tuna Kiremitçi, Aslı Erdoğan yazılarıyla; Menderes Samancılar ve Gonca Vuslateri şiirleriyle; M.K. Perker, Semra Can, Bahadır Boysal, Cem Güventürk çizgi öyküleriyle yer alıyor.

edebiyathaber.net (14 Temmuz 2016)

Yorum yapın