Hayal kurmaktan vazgeçmeyenlere: Birdenbire | Muallâ Selen Yüksel

Haziran 29, 2022

Hayal kurmaktan vazgeçmeyenlere: Birdenbire | Muallâ Selen Yüksel

Küsurat Yayınları, öykü kitaplığına yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Mutlu sona ulaşma hayaline tutunanlar ve yolda olmayı sevenler için birbirinden lezzetli öykülerin buluştuğu Birdenbire, raflardaki yerini aldı!

Bugün alarmınız çalmayacak, güneşin doğuşuyla uyanıp yalınayak dışarı atacaksınız kendinizi. Güneşin gözkapaklarınızdan sızmasına izin verecek, atını usul usul seven küçük çocuğu göreceksiniz. Karşı bahçelerden birinde saçlarını tarayıp göz süzen sevgiliye kavuşma hayaliyle doyasıya bakacaksınız. Bütün gün hayata dokunacak, yastığa başınızı koyduğunuzda gelecek günlere dair düşler kurarken uykuya dalacaksınız. 

Birdenbire‘de hepimiz gibi hayallerini yastığın altına yerleştirmeden uyku tutmayanlarla tanışacağız. Uzanıp dokunabileceğiniz kadar gerçek fakat bir o kadar hayalperest insanların yaşamlarına tanık olmaya hazır mısınız?

“Hayat bir koşuşturmadan ibaret, arada ruhunuzu dinlendirmeyi unutmayın. Kalbinizi kirli duygulardan arındırın; gözyaşlarınızla sık sık yıkayın, temiz tutun. Size söylenen yalanları, geçiştirme sözlerini yemeyin. Bir haksızlık karşısında asla susmayın. Sevgisizlik soğuktur, siz gerçek sevgiyi bulun, ona sıkı sıkı sarılın.”

Hilal Selvi’nin hayal kurmaktan ve mutlu sonlara inanmaktan vazgeçmeyenlere ithaf ettiği Birdenbire, sizi buğday tarlalarının eşlik ettiği, seher yelinin yüzünüzü hafifçe okşadığı bir yolculuğa çıkaracak ve bu huzurlu yolculuğun sonunda eve varmış gibi hissettirecek. Birdenbire; geçmişe özlem duyanların, doğduğu yeri yazgısı sayanların, bir karıncayı incitmenin vicdanını yıllarca sinesinde taşıyanların, sevdikleri tarafından görülmeden aynada kendi aksini göremeyenlerin hikâyesi.

edebiyathaber.net (29 Haziran 2022)

Yorum yapın