Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç’te Eylül 2023

Eylül 28, 2023

Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç’te Eylül 2023

Ayrıntı Yayınları’nın çocuk kitapları markası Dinozor Çocuk, eylül ayında psikolog ve yazar Elisabetta Maùti’nin, çocukların tartışma kültürünü eğlenerek öğrenmesi amacıyla kaleme aldığı Önce O Başlattı! adlı kitabını ve Amanda Li’nin, Tove Jansson’un çok sevilen Mumi kitaplarından esinle kaleme aldığı Mumi Vadisi Maceraları’nı okurlarla buluşturdu. İlk gençlik kitapları markası Dinozor Genç ise sonbaharı, DC evreninden muhteşem bir çizgi romanla, Teen Titans Go! serisinin 3. kitabı Karmaşık Saçmalık’la karşıladı. 

Tanıtım bülteninden

Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç’in tüm kitapları, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Önce O Başlattı!

Yazar: Elisabetta Maùti / İllüstratör: Chiara Baglioni

Dinozor Çocuk

Tartışma kültürünü öğrenmek için bir oyun kitabı

Selam, ben Tito! Yedi yaşındayım. Düne kadar iflah olmaz bir kavgacıydım. Kardeşlerim Rocco ve Maria ile aramızda sonu gelmez tartışmaların kimseye bir faydası dokunmadı. Tıpkı okuldan döndüğümde en sevdiğim oyuncağımı kırık bulduğum zamanki gibi.

Mumi Vadisi Maceraları

Dinozor Çocuk

Metin ve illüstrasyonlar Tove Jansson’un özgün eserlerinden esinlenilerek yaratılmıştır. Amanda Li tarafından yazılmış, Steve Box, Mark Huckerby ve Nick Ostler’in Moominvalley animasyon filmi senaryosu temel alınmıştır.

“Ölümsüz kuyruğum aşkına!” dedi Mumiş. “Bu bir ejderha!”

Mumi Vadisi’nin muhteşem atmosferinde geçen macera dolu hikâyeler bu kez rengârenk resimlerle her yaş okura hitap ediyor. Büyücünün Şapkası, Görünmez Çocuk, Mumi Baba’nın Anıları ve Tove Jansson’un diğer romanlarından esinlenilerek yeniden yazılan hikâyeler Mumi sevdalıları için bambaşka bir okuma serüveni sunuyor.

Teen Titans Go! Karmaşık Saçmalık

Derek Fridolfs, Heather Nuhfer, Ivan Cohen, Merrill Hagan, P.C. Morrissey, Sholly Fisch

Dinozor Genç

Robin, Yıldız Ateşi, Cyborg, Kuzgun ve Canavar Çocuk sadece Sıçrama Kenti’ndeki en havalı genç süper kahraman takımı değiller; onlar Teen Titans! Üstelik herkesin en sevdiği bu pizza delisi süper-takım her zaman bir sonraki muhteşem macera için hazır…

Titanlar, bir uzaylı virüsü tarafından ele geçirilen robotik dişlerle canlarını dişine takarak kapışacak, Yıldız Ateşi’nin süper iğrenç, süper güçlü Tamaranayan gribini iyileştirmeye çalışacak ve Titans East takımı ile çarpışacaklar. Üstüne bir de Dünyanın En İyi Dedektifi onları yakalamadan önce Batmobil’i şöyle bir turlamak için kaçıracaklar! Takımın bir peri büyükannesi olunca hangi dilekleri gerçekleşecek? Ve son olarak, Teen Titans şu ana kadar yüzleştikleri en zalim kötü ile karşılaşacaklar: Gerçek Hayat Şovları!

Bilgi için: ayrintiyayingrubu.com/dinozor-cocuk

instagram.com/dinozorcocuk 

facebook.com/dinozorcocuk

twitter.com/dinozorcocuk

edebiyathaber.net (28 Eylül 2023) 

Yorum yapın