Çoksatan seriler, indirimli fiyat ve özel saklama kutularıyla satışta

Aralık 25, 2017

Çoksatan seriler, indirimli fiyat ve özel saklama kutularıyla satışta

Tudem Yayın Grubu’nun çoksatan serileri, indirimli fiyat avantajı ve özel saklama kutularıyla set halinde satışa sunuldu.
Tanıtım bülteninden

Yepyeni setlerimiz, sevdiği serilere kütüphanesinde bir bütün olarak yer vermek isteyen koleksiyoncular ve özel günlerde sevdiklerine kitap hediye etmekten hoşlanan edebiyatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat! Ne de olsa #engüzelhediyekitap

Miyase Sertbarut’un, “tam ölüm”e geçememiş genç ruhların bu dünyayla kurdukları bağ üzerine kurguladığı gerilim dolu Ara Âlem Üçlemesi özel kutulu setiyle raflarda!

Ara Âlem Üçlemesi “İnsan yalnızca kendi hayatı için mi var?”, “Hayat dediğimiz şey ortaklaşa bir üretim değil midir?” gibi sorular ekseninde, okurlarını bilinmezliklerle dolu bir maceraya sürüklüyor.

Ara Âlem Üçlemesi’nde Yer Alan Kitaplar
Ara Âlem 1 – Tarlakoz’un Tuzağı
Ara Âlem 2 – Yasak Oyun
Ara Âlem 3 – Yeniden Doğuş

Alman Gençlik Edebiyatı Ödüllü yazar Finn-Ole Heinrich ile çizer Rán Flygenring’in ince bir mizahi üslupla hayat verdikleri Ekşilina’nın Hayret Verici Maceraları özel kutulu setiyle raflarda!

Ekşilina’nın Hayret Verici Maceraları, çekirdek aile yaşantısındaki ani değişiklikler, ayrılık ve hastalık gibi çocuklar üzerinde derin izler bırakan hassas konuları ustalıkla ele alan bir seri.

Ekşilina’nın Hayret Verici Maceraları’nda Yer Alan Kitaplar
1 – Yıkık Dökük Krallığım
2 – Mucize Beklerken
3 – Evrenin Sonu

Çocuk edebiyatımızda iki yazarlı roman geleneğinin gelişmesinde büyük katkıları bulunan Mavisel Yener ve Aytül Akal’ın, yüz binlerce okurun hafızalarında yer edinen Kayıp Kitaplıktaki İskelet Serisi özel kutulu setiyle raflarda!

Dünya antolojilerine girmeyi başaran “Kayıp Kitaplıktaki İskelet” serüveni, geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan Efes’in güzelliklerini gizemli bir öyküde buluşturan kurgusuyla okurlarına, kültürel miras bilinci, araştırma-sorgulama arzusu ile tarih sevgisi kazandırıyor.

Kayıp Kitaplıktaki İskelet Serisinde Yer Alan Kitaplar
1 – Kayıp Kitaplıktaki İskelet
2 – Yaşayan Ölüler
3 – Fare Sarayı

Alman pedagog-yazar Meike Haberstock‘un, eğlenceli anlatımıyla küçük okurların sevgisini kazanan Anton’un Maceraları özel kutulu setiyle raflarda!

Minik kitapseverler, haşarı dostları Anton’la birlikte maceradan maceraya koştururken; zamanın sırlarını keşfedecek, korkularıyla yüzleşmeyi öğrenecek ve arkadaşlık ilişkilerini gözden geçirmenin inceliklerini kavrayacaklar…

Anton’un Maceraları’nda Yer Alan Kitaplar
1 – Zaman Sihirbazı
2 – Cesaret Ustası
3 – Arkadaş Canlısı

edebiyathaber.net (25 Aralık 2017)

Yorum yapın