Çok sevilen çocuk kitabı serisi “Eğer…”in yeni kitapları raflarda

Şubat 5, 2020

Çok sevilen çocuk kitabı serisi “Eğer…”in yeni kitapları raflarda

Laura Numeroff’un yazdığı, Felicia Bond’un resimlediği “Eğer…” serisinin yeni kitapları, 3-6 yaş grubu için Yasemin Yener çevirisiyle Bilgi Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Eğer Bir Fareciği Okula Götürürsen

Eğer bir fareciği okula götürürsen senden beslenme çantanı isteyecek. Beslenme çantanı verdiğinde içine bir de sandviç koymanı isteyecek. Ardından not defteriyle kalemlere ihtiyacı olacak. Muhtemelen sırt çantanı da paylaşmak isteyecek…

New York Times’ın bir numaralı en çok satanlar kitabı Eğer Bir Fareciğe Kurabiye Verirsen’in ünlü faresi okulun ilk günü için tekrar karşınızda! Yalnızca Laura Numeroff’la Felicia Bond okulun ilk gününü böylesine eğlenceli kılabilirdi!

Eğer Bir Geyikçiğe Top Kek Verirsen

Eğer kocaman, aç bir geyik ziyarete gelirse, kendini evinde hissettirmek için ona bir top kek verebilirsiniz. Eğer ona bir top kek verirseniz, yanında reçel de isteyecek. Evdeki tüm top kekleri mideye indirince biraz daha top kek almak için markete gitmek isteyecek.

Dünyanın en çok sevilen çocuk kitabı serilerinden “Eğer…” serisinin bu yeni kitabında çocuklar, ev sahibinin davetsiz misafir olarak gelen bir geyiği ağırlama serüveniyle çok eğlene

Eğer Bir Köpekçiğe Çörek Verirsen

Eğer bir köpekçiğe çörek verirsen yanında elma suyu da isteyecek.

Elma suyunu verdiğinde, hepsini bir dikişte bitirecek.

Sen daha ağzını açamadan, köpekçik arka bahçede maceralara atılacak!

İlk olarak Eğer Bir Domuzcuğa Parti Verirsen’de karşımıza çıkan eğlenceli köpekçik artık kendi kitabının yıldızı! Pek keyifli Eğer… serisi geleneğiyle kaleme alınan Eğer Bir Köpekçiğe Çörek Verirsen, sevilen Laura Numeroff’la Felicia Bond ekibinden başarılı yeni bir kitap.

www.bilgiyayinevi.com.tr

edebiyathaber.net (5 Şubat 2020)

Yorum yapın