Çocuklara Uzaktan Erişimli Yazarlık Eğitimi başlıyor

Ekim 5, 2016

Çocuklara Uzaktan Erişimli Yazarlık Eğitimi başlıyor

cocukatolyesiskypeyazarlikdersleriÇocuk Atölyesi, Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Eğitimi’ni her ile yaymak için Uzaktan Erişimli Yazarlık Eğitimi’ni başlatıyor.

Program dahilinde İstanbul dışında yazmak isteyen çocuklara özel Skype programı ile eğitim verilecek.

Çocuklara Yaratıcı Yazarlık Atölyesi; 8-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik bir karakter, bir macera, sıradışı ya da oldukça sıradan bir öykü yaratmak için izlenebilecek yolların hep birlikte keşfedildiği bir atölye çalışması olarak yürütülüyor. Kurum dışında bire bir uzaktan Skype ile yapılacak çalışma, belirlenecek gün ve saatte haftalık olarak bir hikâye yazım atölyesi olarak gerçekleşecek.

Öğrenci ile belirlenen saatte bire bir gerçekleşecek çalışmada, her ders kurgulanan hikâyeöykünün kurgu-içerik-betimleme-heyecanmacera katma-sözel anlatım-canlandırma-finallendirme yöntemleri ile genel yazım kuralları, imlâ, doğru anlatım, iyi kurgu ve betimleme sanatı ile ortaya yepyeni bir hikâye çıkartmaları sağlanacak.

Okumaya ve yazmaya hevesli, kendi hikâyesini yazmak isteyen, yazıyla ilişkisini güçlendirmek ama hayal gücünü doğru kullanmakta zorluk çekenler için oluşturulan çalışma, her ilden geleceğin yazarları ile birlikte olmaya devem edecek.

Atölye Ücreti: 75 TL (tek ders ücreti)

Atölye sonrası kitap ücreti: 275 TL

Yaş Grubu: 8-12 yaş

Atölye Süresi: 1 saat

Eğitmen: Çocuk kitapları yazarı Nermin Ferhan Karamuti

Ön kayıt ve bilgi için;

e: [email protected]

t:  0533 477 59 51 – 0542 241 89 85

edebiyathaber.net (5 Ekim 2016)

Yorum yapın