Çiğdem Aldatmaz’dan yeni öyküler: “SEM”

Haziran 21, 2017

Çiğdem Aldatmaz’dan yeni öyküler: “SEM”

Çiğdem Aldatmaz’ın yeni öykü kitabı “SEM” Alakarga Sanat Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kalabalığa bak. Etrafını gözle. İnsanlar sana güçlü, özel, temkinli, mükemmel, korkunç, zengin, cesur, zavallı ve korkusuz görünecektir. Gerçeğin öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.

Sıradan ve marazi ruhların, çaresini kendi kendine arayanların hikâyesi SEM’de.

Gizli bahçesinde zehirli bitkiler yetiştiren kadının başlattığı bir hikâye Sem.  Ama hikâyeyi o bitirmiyor, çünkü kitaptaki her karakterin tek başına okunabilen bir öyküsü, kadının hayatına giren her adamın kendi yolu var. Kitabın ilk bölümü Karanlık Fırın Sokağı, umulmadık karakterleriyle novella, ikinci bölümü Şimdiki Zamanın Rivayeti ise akışını arayan bağımsız kurgular olma özelliği taşıyor.

Hazırsan, elini kalbine koy. Başlayalım.

YAZAR HAKKINDA

1982 yılında İstanbul’da doğdu. Ezkaza Trakya Üniv. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Bu süre zarfında okula gitmek yerine fotoğraf kursuna katıldı, yerel haber ajanslarında stajyer muhabirlik deneyimlerinde bulundu. Yayıncılığın tüm aşamalarında çalıştı.  Yazıları Notos, Varlık, Can Öykü Gazetesi, Özgür Edebiyat, Son İstasyon, Berfin Bahar, İzafi gibi mecralarda yayımlandı  Aynada Yeni Bir Kadın  ilk öykü kitabı, Elli Kelime  ilk biyografisidir. Alakarga Yayınları’ndan gençler için Yusuf Atılgan biyografisi yayınlandı. Seksenlerde Çocuk Olmak, Bozcaada Öyküleri ve Doksanlar Kitabı, Aşk Öyküleri gibi kitaplara yazar olarak katıldı.

 edebiyathaber.net (21 Haziran 2017)

Yorum yapın