“CHRONOS Dosyaları” dizisinin ikinci kitabı “Zamanın Kıyısında” yakında raflarda

Aralık 6, 2017

“CHRONOS Dosyaları” dizisinin ikinci kitabı “Zamanın Kıyısında” yakında raflarda

Rysa Walker’ın CHRONOS Dosyaları-2: Zamanın Kıyısında adlı kitabı Merve Doğruer çevirisiyle 8 Aralık’ta hep kitap tarafından yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Olağanüstü “CHRONOS Dosyaları” dizisinin ikinci kitabı okurları; dünyanın yarısını yok etmeyi planlayan büyükbabasına engel olmak isteyen Kate ile birlikte zamanın içinde bir maceraya çağırıyor.

Işık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… Olağanüstü “CHRONOS Dosyaları” dizisinin, gençlik kitapları kategorisinde Amazon En İyi İlk Roman Ödülü’ne layık görülen ilk kitabı Zaman Sıçraması, geçtiğimiz ay hep kitap’tan yayımlandı.

Dizinin Zamanın Kıyısında adlı ikinci kitabında; Kate dünyanın yarısını yok etmeyi planlayan büyükbabası Saul ve adamlarını durdurmak için tarihte geri gidip onlardan önce madalyonların hepsini toplamak zorundadır. Bir yanlış yaparsa bir sürü insanın ölümüne yol açacak, belki de kendi varlığı yeryüzünden silinecek.

Onunla bu yolculuğa çıkabilen tek insan Kiernan, çünkü madalyonu kullanabilen tek CHRONOS üyesi o. Üstelik yakışıklı mı yakışıklı ve Kate’e her şeyden çok değer veriyor. Ya Trey ne olacak? Kate’in önceki zaman kaymasından sonra tekrar kazanmaya çalıştığı sevgilisi… Milyonlarca insanın hayatını kurtarmaya çalışırken Kate kendi yolunu da belirleyebilecek mi? Büyükbabası Saul’ün yaptıkları kafasını karıştırırken iyi ve kötü arasında ayrım yapabilecek mi? Geçmişte tanık olduğu kötülükleri silmesi yasak, yoksa kendi zaman çizelgesinde hiç istemediği değişiklikler olur.

Peki tarihe müdahale etmeden gelecek değiştirilebilir mi? Kim bilir…

edebiyathaber.net (6 Aralık 2017)

Yorum yapın