BluTV Ağustos programı belli oldu

Ağustos 4, 2021

BluTV Ağustos programı belli oldu

Blu TV, Ağustos ayı programı belli oldu. Blu TV, bu ay dikkat çekici içerikleri ve yeni özel yapımı İlk ve Son’u izleyicilerle buluşturacak.

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı, Hakan Bonomo’nun yazdığı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği İlk ve Son 18 Ağustos’tan itibaren BluTV’de olacak. Dizi Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin tutku ve sancı dolu hikayesinin eş zamanlı olarak anlatıyor.

Discovery+’ın öne çıkan içeriklerinden köpekbalıklarının yaşamlarını ve mücadelelerini odağına alan Mega Predator of Oz ve Fin belgeselleri BluTV’de olacak. Ağustos ayından itibaren Arjantin asıllı Fransız yönetmen Gaspar Noé’nin çok konuşulan iki filmi Climax ve Love, Stefano Sollima’nın yönetmenliğini üstlendiği Roma’daki mafya ilişkilerini odağına alan Suburra, ünlü ressam Vincent Van Gogh’un hayat hikâyesini ressamın tablolarından esinlenerek anlatan Loving Vincent BluTV’de izlenebilecek.

​Ayrıca Kumiko adında Japonya’da yalnız yaşayan genç bir hazine avcısının hikâyesinin anlatıldığı Kumiko, The Treasure Hunter, Bong Joon Ho’nun 2013 yılında çektiği ilk İngilizce filmi olan dünyanın bir buz küresine dönmesinden yedi yıl sonra yeryüzünde yaşayan son insanların 1.001 vagonlu trendeki hiç bitmeyen yolculuğunun anlatıldığı Snowpiercer, California Oakland’da yaşayan Oscar Grant’ın polis tarafından öldürülmesini konu alan film Fruitvale Station, Fatih Akın’a Cannes Film Festivali’nde En İyi Senaryo ödülünü kazandıran, Almanya-Türkiye ekseninde insanların birbirine teğet geçen hikâyelerinin anlatıldığı Yaşamın Kıyısında ve Todd Haynes’in yazar Brian Selznick’in romanını beyazperdeye uyarladığı film Wonderstruck sinemaseverlerle buluşacak filmler arasında yer alıyor.

Kaynak: KitapEki. com (4 Ağustos 2021)

Yorum yapın