“Birlikte Müzik Yapalım” yayımlandı

Ocak 4, 2022

“Birlikte Müzik Yapalım” yayımlandı

Chloe Douglass’ın “Birlikte Müzik Yapalım” adlı kitabı, Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Kahramanımız ördek kumsalda yalnız yaşar, tek başına konser verir ve günün kalan kısmını balık tutarak geçirir. Arkadaş edinmeyi endişe verici bulan ördek, hikâyenin ilerleyen bölümünde orkestrası olan Ayı, Tilki ve Martı ile müzik yapacak mı?

Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından Türkçeye çevrilen ve yayımlanan “Birlikte Müzik Yapalım” minik okurlarla buluşmak için raflarda yerini aldı. Kumsaldaki evinde tek başına yaşan ördek, yıldızların altında ukulele çalarken sessizliğin ve huzurun keyfini çıkarır. Günün birinde orkestrası olan Ayı, Tilki ve Martı ile karşılaşır. Ayı, Tilki ve Martı’dan beklenmedik bir teklif alan ördek, sizce cesaretini toplayıp orkestraya katılacak mı? Ördek, arkadaş edinme endişenin üstesinden gelip yeni arkadaşlarıyla birlikte müzik yapacak mı?

Yazar Hakkında

Chloe Douglass, evindeki stüdyoda çizimler, karakterler ve hikâyeler üzerine çalışmaktadır. 2012’de Kingston Üniversitesi çizim bölümünden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu. Daha fazla bilgi için internet sitesi, Twitter ya da Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Sabri Ülker Vakfı Yayınları Hakkında

Türk gıda sektörünün efsane iş insanı Sabri Ülker anısına kurulan Sabri Ülker Vakfı, 2009 yılından bu yana toplumu beslenme ve sağlık alanlarında bilimsel ve güvenilir bilgiyle aydınlatmak üzere kâr amacı gütmeyen bir kurum olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


Sabri Ülker Vakfı Yayınları, uluslararası ve ulusal alanda başarılı çocuk kitabı örneklerini çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak üzere Türkçeye kazandırıyor, uyarlıyor, faydalı olacakları yeniden yayımlayarak daha çok çocuğun kitap okumasını amaçlıyor. Popüler Bilim ve Akademik Yayınlar kategorilerinde ise bilim dünyasının öne çıkan eserlerini okuyucuyla buluşturuyor.

edebiyathaber.net (4 Ocak 2022)

Yorum yapın