ARTE Yayınevi’nden yazarlara çağrı: Yazma cesaretiniz kitaba dönüşsün

Ekim 17, 2022

ARTE Yayınevi’nden yazarlara çağrı: Yazma cesaretiniz kitaba dönüşsün

Kapital Kültür Sanat’ın kurgu eserler yayınlamak hedefiyle oluşturduğu ARTE Yayınevi, yazarlara tam destek vereceğini duyurduğu projesine devam ediyor.

Edebiyat alanına yer açan ARTE, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Hayat Çemberi, İpsizler, Ah Vatan Ah Vatan, ABBA, Ankara Masalları/Kuyulu Kahvenin Yankısı kitaplarını okuyucuyla buluşturdu.

Arte Yayıncılık yazar adaylarına dosyalarını göndermeleri için çağrı yapıyor:

Artan maliyetler ile birlikte giderek zorlaşan koşullarda eserlerini toplumsallaştırmak isteyen üretimlerin daha da çok desteğe ihtiyaç duyduğu günlerden geçiyoruz.

Mevcut iktisadi sistemin içinde bir “sektör”e ve onun muhasebelerine sıkıştırılmış olan bu “toplumsallaşma” olanağını edinmek de kimi zaman yaratıcılık ve özgür düşüncenin bazı kalıplara sıkıştırılmasına yol açabiliyor. 

Bu sıkışmışlığı aşabilmek, akışın içinde olabilmek, eser ortaya koymak ve erişebilmek için emek, cesaret, sabır ve hedeflerin ortaklaşabileceği kanallardan geçiyor.

Bu nedenle ARTE yayıncılık kurgu edebiyat ve inceleme-araştırma, eğitim alanlarında eserlerini toplumsallaştırmak isteyen yazar ve yazar adaylarına tam destek veriyor. Herhangi bir ad altında ücret talep edilmeyeceğinin altı çizilen proje ile ilgili detaylı bilgi almak için yayınevinin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Whatsapp: +90 545 440 11 84

edebiyathaber.net (17 Ekim 2022)

Yorum yapın