Şebnem Toker’den yeni kitap: “Yaşamın Direksiyonunda”

Ekim 17, 2022

Şebnem Toker’den yeni kitap: “Yaşamın Direksiyonunda”

Şebnem Toker’in “Yaşamın Direksiyonunda” adlı kitabı Doğan Novus etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Kendini nasıl seviyorsan, öyle öğretirsin başkalarına seni sevmeyi.” -Rupi Kaur

Doğan Novus tarafından yayınlanan Yaşamın Direksiyonunda, yaşamının yönünü kendi belirlemek isteyenler için Jungien Koçluk yaklaşımıyla kaleme alınmış sıra dışı bir bakış açısı sunuyor.

Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz ruh, zihin, beden bütünlüğü kavramı, pek çok yeni söylemi de beraberinde getirdi. Enerji çalışmaları, yoga pratikleri, manifest ifadeler, ritüeller, rutinler ve sayısız tavsiye neredeyse hepimiz için birer yaşam pratiği haline geldi. Kişisel gelişim alanının gerçek bir altın çağ yaşadığı ise kabul edilmesi gereken bir gerçek. 

Geçtiğimiz günlerde okurlarla buluşan Yaşamın Direksiyonunda, kişisel gelişim alanına kazandırılmış ilginç metinlerden biri olarak dikkat çekiyor. Jungien Koçluk yaklaşımının Şebnem Toker’in özgün atölye çalışmalarıyla bir arada sentezlendiği kitap, bize önceliklerimizi hatırlatırken kendimizi doğru anlamanın ve kendimizin farkında olmanın öneminden de bahsediyor. 

Yaşamın Direksiyonunda dört büyük soru üzerinde kurgulandı

1. Yaşam yolculuğunda geliştirmeyi hedeflediğin alan hangisi?

2. Olmak istemediğin şey ne?

3. Neye ihtiyacın var?

4. Şimdi, ilk olarak ne yapabilirsin?

Tanım, çözümleme, tespit ve yöntem

Yaşamın Direksiyonunda ile kendi arketiplerinizi bulacak, gölgelerinizin aydınlık ve karanlık yanlarını kavrayacak, beraberinde değerler hiyerarşiniz üzerinde düşünerek önceliklerinizi belirleyeceksiniz. 

Yazarın analitik yaklaşımıyla sentezlenen bilgiler hem hayatınızı düzenlemenize destek olacak hem de yeni derinleşme alanlarıyla bundan sonrası için size rehber olacak. 

Yazar Hakkında:

Şebnem Toker, 1971›de İzmit›te doğdu. İngiltere›de Bournemouth College’da Büro Yönetimi eğitimi aldı. Ardından farklı sektörlerdeki büyük şirketlerde üst düzey yönetici ve yönetim kurulu başkanı asistanı olarak çalıştı. 2004›te Doğan Grubu’na katıldı ve grup şirketlerinde Yönetim Kurulu asistanı olarak görev aldı. 2012›den beri Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı asistanıdır. Evli ve iki çocuk annesi olan Toker, aynı zamanda ICF onaylı yaşam ve ilişkiler koçudur.

edebiyathaber.net (17 Ekim 2022)

Yorum yapın