Aşı olmak ne işe yarar, yanıtı bu kitapta

Ekim 6, 2021

Aşı olmak ne işe yarar, yanıtı bu kitapta

Carme Dolz’un yazdığı, Esther Méndez’in resimlediği “Aşı Olmak Çok Havalı!”, 6-8 yaş grubu için Doğan Egmont etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Aşıların ne işe yaradığını biliyor musun? Yanıtı işte bu harika kitapta! Carme Dolz’un yazıp Esther Méndez’in resimlediği Aşı Olmak Çok Havalı! aşıların nasıl çalıştığını keşfetmek için mükemmel bir kitap. 

Doğan Egmont’tan yayınlanan bu kitap sayesinde okurlar hastalandığımızda vücudumuzda neler olup bittiğini, mesela neden ateşimizin yükseldiğini ya da kendimizi neden bitkin hissettiğimizi anlayacak, bakterilerin zengin dünyasını keşfedecek, virüs ve mikrop arasındaki farkı kavrayacak, hastalıklarla nasıl mücadele edeceklerini ve hatta onları nasıl yeneceklerini öğrenecekler. 

Rengarenk sayfaları ve eğlenceli anlatımıyla okurlarının kalbini kazanacak kitabın her sayfası edinilen bilgileri pekiştirmeye yardımcı eğlenceli etkinlikler de içeriyor. Bu sayede kitabı okuyup alıştırmalarını yaparken hastalıklardan korunmanın en iyi yollarını ve her zaman sağlıklı kalmanın sırlarını öğrenmeye yardımcı oluyor.

Bazı hastalıklarla baş etmek için 

güçlü bir bağışıklık sistemi

ile antibiyotikten fazlasına ihtiyacımız olur

çünkü onlara yol açan organizmalar 

çok güçlüdür ve işleri karıştırabilirler.

İşte tam da bu yüzden…SÜPER AŞILAR var!

edebiyathaber.net (6 Ekim 2021)

Yorum yapın