Anime ve Manga severler için yepyeni bir macera: Animanga Dergi

Kasım 2, 2022

Anime ve Manga severler için yepyeni bir macera: Animanga Dergi

Animanga Dergi, 7-12 yaş aralığındaki çocukları anime ve manga dünyasıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. Bir dolu bilgi, yepyeni haberler ve birbirinden eğlenceli etkinlikler ile 2 ayda bir yayımlanacak olan derginin ilk sayısı Ekim ayı sonunda raflarda yerini aldı.

Animanga Dergi ilk sayısında; tam 16 sayfa Manga Macerası ile okuyucuyu anime ve manga kültürünün eğlenceli dünyasına davet ediyor. Ayın Animesi olarak Yürüyen Şato yakından incelenirken, film ve kitaplar ile ilgili birçok bilgi paylaşılıyor. Anime ve Manga dünyasıyla tanışmak isteyen okuyucularına Manga okuma tekniklerini, Manga yüzü çizim örneklerini, Japonca kelimeleri ve Manga dünyasında yer alan en temel kavramları ve anlamları aktarıyor. Bunun yanı sıra Anime Manga Festivali’nden birbirinden renkli haberleri aktarırken; okuyucularını uzak doğu mutfağının meşhur ve en sevilen yemeklerinden biri olan Ramen tarifini denemeye davet ediyor. Derginin ilk sayısı ile manga defter, telefon çıkartmaları ve posterler hediye ediliyor.
 

Anime ve Manga dünyasına yakından bir bakış sunan ve okuyucularını bu kültür ile tanıştırmayı hedefleyen Animanga Dergi; bilgi paylaşımları, güncel haberler ve eğlenceli etkinlikler ile dikkat çekiyor. 2 aylık periyodlarla yayın hayatına devam etmesi planlanan dergi, okuyucularına anime ve manga kültürünü yakından tanıtırken, eğlenceli etkinlikler ile keyifli bir okuma deneyimi sunan bir kaynak olmayı hedefliyor.

edebiyathaber.net (2 Kasım 2022)

Yorum yapın