Ünlü isimlerin gerçek çocukluk hikâyeleri yakında raflarda

Şubat 19, 2019

Ünlü isimlerin gerçek çocukluk hikâyeleri yakında raflarda

David Stabler’ın yazdığı, Doogie Horner’ın resimlediği Ünlü Yazarların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri ve Ünlü Sporcuların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri, 8 ve üstü yaş grubu için Onur Kaya çevirisiyle hep kitap tarafından 22 Şubat’ta yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

hep kitap’ın, ünlü isimlerin geçmişlerine giden yeni dizisi “Gerçek Çocukluk Hikâyeleri” iki kitapla başlıyor. 22 Şubat’tan itibaren raflarda yerini alacak olan Ünlü Yazarların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri ve Ünlü Sporcuların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri hem çocukları hem de yetişkinleri eğlence dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Ünlü yazarların ve sporcuların başarılarını biliyoruz. Peki, çocuklukları ile ilgili ne kadar bilgi sahibiyiz? Bunu öğrenmek için onların hikâyelerinin başladığı zamana dönüyoruz. David Stabler’ın yazdığı, Doogie Horner’ın resimlediği Ünlü Yazarların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri ile Ünlü Sporcuların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri sekiz yaş üstü çocuklar kadar yetişkinlere de hitap ediyor.

Çocuk Yazarlar / Ünlü Yazarların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri

Güzel hikâyelere herkes bayılır. Şunu da çok iyi biliyoruz ki iyi anlatılan bir hikâye giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinden oluşur. İşte bu kitap J.R.R. Tolkien’den J.K. Rowling’e, Mark Twain’den Roald Dahl’a, Jules Verne’den Jeff Kinney’e kadar on beş ünlü yazarın hikâyelerinin nasıl başladığını anlatıyor.

Çocuk Sporcular / Ünlü Sporcuların Gerçek Çocukluk Hikâyeleri

Lionel Messi, Michael Jordan, Muhammed Ali, Bruce Lee… İsimlerini duymuş olabilirsiniz. En önemli başarılarına tanıklık etmiş olabilirsiniz. Bu kitapta yer alan sporcular dünyaca ünlü. Yine de onlar hakkında bilmediğiniz bir sürü şey olduğuna bahse gireriz.

hep kitap’ın “Gerçek Çocukluk Hikâyeleri” adlı yeni dizisinin diğer kitapları gelecek aylarda yayımlanacak.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (19 Şubat 2019)

Yorum yapın