“Korona Günlerinde Edebiyat”a büyük ilgi

Nisan 13, 2020

“Korona Günlerinde Edebiyat”a büyük ilgi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaşadığımız bu zorlu günlerde sosyal medyada gerçekleştirdiği etkinliklerle evlerimize konuk oluyor. Gazeteci Yazar Gülşah Elikbank’ın piyano eşliğinde yaptığı edebiyat sohbeti de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Korona Günlerinde evlerinde kalan insanlar için farklı etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerin en çok dikkat çekenlerinden biri de Gazeteci Yazar Gülşah Elikbank’ın piyano eşliğinde yaptığı edebiyat sohbeti oldu. Belediyenin tüm sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan söyleşiye ilgi büyüktü.

Elikbank, sanatın bir eğlence değil, bir ihtiyaç olduğunun artık anlaşıldığını söylediği sohbetinde, Uykusuzlar, Yalancılar ve Sevgililer romanlarından bölümler okuyup kötülük, gerçeklik, gelecek ve aşk konularını felsefik ve psikolojik açıdan irdeledi. Piyanoda çalınan parçaları da sohbetin gidişatına göre kendisi seçen Elikbank, bugüne kadar hep salonlarda insanlarla gözgöze sohbet etmiştim, bugün ilk kez evlerine konuk olmuş oldum, çok keyifliydi, diyerek etkinliği yorumladı.

Youtube’dan izlemek için: https://youtu.be/t-h5o9hb5CY

Facebook’tan izlemek için: https://www.facebook.com/izmirbuyuksehirbel/videos/887438621705721/

edebiyathaber.net (13 Nisan 2020)

Yorum yapın