Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitabı “Vazgeçebilmek”in yazarından

Mayıs 22, 2019

Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitabı “Vazgeçebilmek”in yazarından

Guy Finley’in “Sevebilmek” adlı kitabı, Selda Terek çevirisiyle Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

İlişkilerin Büyüsü ve Beraber Uyanabilmek…

Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitabı Vazgeçebilmek ile yüz binlerce Türk okura ulaşan Guy Finley’in yeni kitabı Sevebilmek Destek Yayınları etiketiyle okurlarla buluştu. Konu ilişkiler ve aşk olduğunda herkes için bambaşka sorunlar ya da çözümler olduğunu düşünüyor olsanız bile bu kitapta aktarılan öğreti ile sevgi ve birliktelikler hakkında yepyeni bir bakış açısı ve yaklaşım kazanacaksınız.

Arka Kapak Yazısı: 

İlişkilerin büyüsünü keşfetmeye ve sevdiğinle beraber uyanabilmeye hazır mısın?

O halde doğru sev!

Hem de sınırsızca, doludizgin, alabildiğine, cüretkârca, cömertçe, hiç esirgemeden, geri adım atmadan, sağanak misali yağarcasına, hesap etmeden, ölçüp tartmadan, eğip bükmeden, teminat aramadan, verdiğinin geri dönmesini beklemeden, garanticiliğe meyletmeden, korkusuzca, cesaretle sev!

Çünkü sevebilmek, içsel bir reformdur.

Bir şeyleri sevmeye başladığında, dünya da değişmeye başlar. Sevilmemek korkusundan özgürleşmiş, sevmek için sevilmeye ihtiyacın kalmamıştır artık. Hesapsızca sevebilmenin ve sevdikçe her şeyi değiştirebilmenin büyüsüyle yeni hayatlar ve ilişkiler inşa ediyor, sonsuz olasılıklara fırsat veriyorsundur. Kaybetme korkusu bir tehdit değildir bundan böyle. Bilirsin ki sevebilen için kaybetmek yoktur.

İşte bu yüzden “Sevip sevilmek cennettir…” diyenler yalan söylediler hep.

“Her şeye rağmen sevebilmektir cennet…”

İlişkinin gerçek büyüsü SEVEBİLMEKtir…

Uluslararası çok satanlar listesinde haftalarca bir numara olan, Türkiye’de de yüz binlerce okura ulaşmayı başaran VAZGEÇEBİLMEK kitabının yazarı Guy Finley’den, ilişkilerin büyüsü üzerine eşsiz bir sevgi çözümlemesi…

SEVEBİLMEK adlı bu yeni kitabıyla ilişkilerin kaderini baştan yazmaya talip olan Guy Finley, bir kez daha doğru bilineni tersine çeviriyor ve sevginin prensiplerini sıralıyor peş peşe…

Üstelik, “Sevmek tabii ki büyüleyici ama mesele doğru sevebilmek…” diyor.

Yazar Hakkında:

Guy Finley, çok satan kişisel gelişim kitaplarının yazarı ve uluslararası tanınmış ruhani bir eğitimcidir. Oldukça fazla övgü almış etkileyici bir kitap olan VAZGEÇEBİLMEK dahil, kırk beşten fazla kitap ve ses/video programının yazarıdır. Popüler kitapları ve ses programları dünya çapında iki milyondan fazla satmış, bazıları da uluslararası en çok satanlar arasına girmiştir.

Modern çağın mistik ve deneyimli filozofu kabul edilen Guy Finley kitaplarında, günümüzün baskılayıcı kişisel ve sosyal konularının (ilişkiler, başarı, bağımlılık, stres, huzur, mutluluk, özgürlük) tam kalbine dokunmakta ve kişiyi daha üstün bir yaşama götürmektedir.

Son otuz beş yıldır Kuzey Amerika ve Avrupa’da binlerce öğrenciye beş binden fazla öz farkındalık seminerleri vermiştir. 142 ülkede yüz binden fazla üye onun ilham veren Anahtar Ders Bültenleri’ni okumaktadır.

Yirmi altıdan fazla dilde yayımlanmış olan çalışmaları doktorlar, uzmanlar ve hemen her mezhepteki dini liderler tarafından destek görmüştür.

Guy, ABC, NBC, CBS, CNN ve NPR gibi ulusal kanallar dahil olmak üzere yedi yüzden fazla televizyon ve radyo programına konuk olmuştur. Huffington Post, Beliefnet, Positively Positive gibi birçok yayın için yazı yazmaktadır.

edebiyathaber.net (22 Mayıs 2019)

Yorum yapın